!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

christenseen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

FOR EN DAG..

Denne dagen har bare vært å slappe helt av, jeg har beholdt plassen i sofaen og sett på serier i hele dag. Neida, ikke hele dag.
Jeg har også vært ute på en løpe tur, først gikk jeg opp til Sagtjernet og etter jeg hadde gått opp dit så tok jeg meg en løpetur rundt der. Det er en så utrolig behagelig runde og det er jo en så fin sti å løpe på også, ettersom jeg har litt problemer med knærne mine så er det viktig for meg å løpe mest mulig i skog der bakken er myk eller at jeg løper i oppoverbakker. Derfor så trener jeg helst i skogen eller så løper jeg i trapper!

Nå sitter jeg i sofaen helt ren og pen etter en deilig lang dusj, så må vel bestemme meg for hva jeg skal spise til middag. Usikker på om jeg vil ha spaghetti eller kjøttboller i brun saus, vil jo egentlig ha alt nå fordi jeg er så himla sulten etter denne treningsøkten. 
Så her sitter jeg å tenker på hva jeg skal spise mens jeg sitter å ser gjennom NA-KD som jeg skrev om i det siste innlegget, har enda ikke klart å bestemme meg helt for hva jeg vil ha. Se gjerne det siste innlegget å si hva dere er finest, klarer virkelig ikke bestemme meg! 


Her er ett bilde av runden jeg løp.

 • 0

  20% HOS NA-KD..

  Her er en liten rabattkode dere kan bruke på na-kd.com, de har utrolig mye fint der. Verdt å klikke innom for så se om, om dere aldri har brukt denne siden før så burde dere hverfall sjekke den ut! 

  Rabattkoden er: WTF20

  KJOLE 1 HER | KJOLE 2 HER | KJOLE 3 HER 

  TOPP 1 HER | TOPP 2 HER | TOPP 3 HER 

  JUMPSUIT HER | BADEDRAKT 1 HER | BADEDRAKT 2 HER 

  KLIKK DERE INN

 • 0

  HERREGUD, TENK AT DU ER 23 ÅR.

  Idag fyller den snilleste, kjekkeste og mest omtenksomme personen 23 år. Tenkt at jeg er så heldig som får oppleve ting med deg, tenk at i dag blir du faktisk 23 år! 
  Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har deg i livet mitt, Fredrik. Du er virkelig oppturene mine hver eneste dag, du er den som får meg til å smile fra jeg står opp til jeg legger meg. Tusen takk for at du holder ut med meg og at jeg er så heldig som får våkne opp med deg og legge meg med deg hver eneste dag. Jeg kan ikke vente med å feire mange flere bursdager og helligdager med deg i fremtiden, tenk at vi har opplevd så utrolig mye samme på bare tre år og jeg gleder meg til maaange fler år med deg. 
  Jeg elsker deg så utrolig mye.
  Jeg syns det er utrolig kjipt at du jobber denne helgen og at vi ikke er sammen, men vi skal feire den så fort du er hjemme og vi skal feire den enda bedre når vi er i Spania sammen og kan bare slappe helt av.


   GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN KJÆRE!

 • 0

  RABATTKODE..

  Gå inn på bodymagic.no, bruk rabattkoden for å få hele 10% på kjøpet ditt. Rabattkoden er som skrevet: shellaamarie10
  Dem har utrolig mye fin på denne siden, alt fra waist trainers til treningstøy. Klikk innom for å se om dere finner noe dere liker, og ikke glem å bruk koden!
 • 3

  ER DET EN NETTSIDE JEG ELSKER..

  Så er det nelly, jeg er så avhengig av alle klærne dem har der. Jeg klarer alltid å finne meg noe jeg klarer å bli forelsket i, jeg vil bare kjøpe alt som er der uten å tenke på penger. Det hadde vært noe det!
  Her kommer det noen bilder av hva jeg har forelsket meg i denne gangen, klikk dere inn HER for så kjøpe noe da!

  KJOLE 1 HER | KJOLE 2 HER | KJOLE 3 HER


  KJOLE 4 HER | KJOLE 5 HER | KJOLE 6 HER


  KJOLE 7 HER | JUMPSUIT HER | TOPP HER |

  Hvis du ser noe du liker, så klikk dere inn HER da. Jeg er hvert fall forelsket i alt på denne nettsiden!

 • 0

  BLITT LITT LITE I DET SISTE...

  Det har blitt litt lite blogging her ser jeg og det beklager jeg virkelig for, jeg har vært opptatt. Det har jo også vært 17.mai, det er jo snart en uke siden jeg la ut ett innlegg her. 

  Disse siste dagene har jeg slappet av og vært sammen med familien, jeg har jo også vært en tur i Sogndal som jeg skrev om. Min søster Jenny har jo nettopp blitt ferdig på folkehøyskolen i Sogndal og er jeg stolt av at hun klarte å holde ut ett helt år og nå har hun jo flyttet hjem igjen. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av henne den dagen hun hadde avslutning!

 • 0

  I MORGEN REISER JEG TIL SOGNDAL..

  I morgen så drar jeg til Sogndal for å besøke lillesøsteren min, hun har vært på folkehøyskole der nå i snart ett år og denne uken er den siste uken hun skal være der. Så i morgen reiser jeg opp for å hjelpe henne med å pakka og hun skal vise meg forskjellige utsiktspunkter, jeg gleder meg. 

  På lørdagen kommer pappa opp for å hente oss og for å være der til avslutningen hennes, jeg kan nesten ikke tru det allerede har gått ett skole år og hun er ferdig der. 
  Beklager for lite blogging, men har vært veldig opptatt disse siste dagene!

 • 1

  HUSK RABATTKODEN...

  Hei, ikke glem at dere får 10% hos bodymagic.no når dere bruker rabattkoden shellaamarie10 i kassen når dere sjekker ut!

  Mobilblogg..

 • 1

  LITE BLOGGING...

  Jeg vet jeg har vært elendig til å blogge disse siste dagene, jeg har vært veldig opptatt og har glemt kamerat når jeg skal ut så derfor har jeg heller ikke tatt så mange bilder heller. 

  Men i dag skal jeg hjem en tur til pappa, har jo ikke vært der på noen uker så en helg hjemme der nå blir veldig deilig kjenner jeg. Ikke tenke på å lage mat, handle osv. Jeg gleder meg jo også til å se pappa da! 
  Planen hos han er å ha en koselig grillmiddag på lørdagen med kjæresten også, fordi det er enda lenger siden han har sett pappaen min så dette blir veldig koselig. 


  Så får se om det blir mer blogging til helgen da, kos dere masse i helgen og nyt finværet!

 • 1

  FOR EN DEILIG DAG...

  Denne dagen var vært så sykt avslappet, jeg jobbet ikke så lenge i dag og kjenner jeg er litt glad for det. Jeg sov nesten ikke i natt fordi kjæresten har klart å bli syk så han har holdt meg våken nesten hele natten, så det å jobbet i noen få timer var perfekt i dag.

  Etter jobb så handlet jeg jo inn til middag, endte opp med fisk og grønnsaker noe som er så utrolig godt. Jeg var også ute på en god deilig løpetur og trent litt styrke i leiligheten. Men ellers har jeg bare slappet av og hatt en veldig deilig og avslappende dag. 


  Håper dere har hatt en super fin dag i dette fine været, nyt våren!

 • 0

  DA VAR DET SLUTT..

  Da var konkurransen over og vinneren er trukket, den som vant har fått en personlig melding av meg på instagram. 
  Håper virkelig du liker gaven du kommer til å få i posten, takk for deltakelsen!


  Ha en fin dag videre alle sammen!

   

 • 0

  RABATTKODEN...

  Husk at dere får 10% rabatt når dere handler hos bodymagic.no når dere bruker koden: shellaamarie10.
  Ikke glem å bruke den, de har veldig mye fint. Så husk å stikke innom å titt og handle litt om dere finner noe dere liker.  • 2

  NÅR VÆRET ER SÅNN HER...

  Jeg elsker Norge når været er sånn her, jeg er virkelig ikke ett vintermenneske men jeg liker vinteren altså. Sitte foran peisen med kakao og under ett ullteppe er super koselig og jeg liker det veldig godt.

  Men når været er sånn her, så kan jeg gå i minimalt med klær og trenger ikke ha boblejakka på meg og vintersko. Det å kunne sitte ute å bli litt brun i ansiktet, grille og gå masse turer i skogen. Dette er det jeg elsker, jeg elsker solen, jeg elsker været nå!
  Jeg håper dette været holder seg sånn her hele sommeren, jeg trenger ikke regn og tull. Jeg vil ha sol, humøret mitt blir 1000 ganger bedre med engang jeg vet det er fint vær.

  Nå jeg jeg nyte solen og denne dagen litt mer. Gjør det samme!

 • 0

  HERREGUD..

  Tenk at det allerede er 1.mai, tiden går så utrolig fort. Jeg var ikke å drakk natt til i dag og jeg kjenner jeg ikke angrer på det, jeg og kjæresten hadde en koselig kveld sammen jeg og han. Litt før vi bestemte oss for å se film og kose oss med godteri så spilte han litt med broren sin og jeg malte litt, det er så utrolig behagelig å bare sitte i min egne litt verden å male. Jeg tenker ikke på noe annet enn det som kommer på arket foran meg, alle andre tanker blir borte.

  Tenk at for tre år siden på denne dagen så var jeg i Stavanger, jeg var i forsvaret. Hele gruppa var ute på brygga å drakk sammen, men først så var jeg og noen jenter å spiste middag sammen, etter det dro vi til leiren for å fikse oss litt mer og kle på oss litt varmere tøy før vi møtte resten på brygga. Senere samme kveld så dro vi inn til byen for å drikke, det var jo så billig for alt der ute ettersom det var forsvarsrabatt på nesten alt sammen og nesten hele tiden + det var happy hour den dagen. 
  Jeg savner virkelig den tiden, det var så utrolig koselig og det var mennesker rundt deg hele tiden så du hadde aldri tid til å kjede deg.  Tenkte å legge ut litt bilder jeg fant fra denne dagen for tre år siden. 

  Bilde fra middagen, utrolig koselig med litt vin og god middag.

  Brygge bilde med kjæresten | Bilder fra stemningen ute på byen. 

 • 2

  I GÅR FIKK JEG MELDING..

  Om dere ikke har fått det med dere så har nelly 20% på utvalgte kjoler, meeeeen.. Det beste av alt er at jeg fikk en tekstmelding i går fra nelly der jeg fikk en rabattkode der jeg får hele 20% på alt fra NLY BRANDS også, jeg har så utrolig mange favoritter der at jeg skulle ønske jeg var millionær for da hadde jeg nok shoppet hele nettsiden. Jeg er stor fan av nelly, har handlet der i mange år på rad nå. 
  Rabattkoden er: EXCLUSIVE20

  Tenkte jeg skulle vise dere mine favoritter:
  Håper dere finner noe dere liker, i såfall klikk dere inne her

  1-HER | 2-HER | 3-HER

  1-HER | 2- HER | 3-HER

  1-HER | 2-HER | 3-HER