!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

christenseen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

FOR EN HERLIG DAG...

I dag så sov jeg ganske lenge, det var deilig og jeg trengte det. Når jeg stod opp så så jeg litt på tv, spiste litt og bestemte meg for å gå en liten tur som var på ca 6km bare for å få litt mosjon. Når jeg kom hjem fra denne turen så tok jeg meg en lang, deilig dusj. 

Til lunsj spiste jeg naturell yoghurt med musli, blåbær, bringebær og to forskjellige meloner. Det smakte sykt godt og man blir faktisk veldig mett selv om man ikke skulle trudd det. Men det er vel på grunn av muslien og bærene, dessuten er det jo ikke meningen å bli stappmett heller ettersom man skal spise middag litt senere. Etter jeg hadde spist så bestemte jeg og kjæresten for at vi skulle fortsette maratonet med Hobbiten og Ringenes herre, vi er snart ferdig. Vi mangler nå bare den siste hobbit filmen så er maratonet komplett og vi kan endelig si oss ferdige med det. Så vi har sett ferdig Hobbiten 2 i dag da og senere i kveld skal vi se ferdig siste håper jeg, vi pleier å ta en del pauser i disse filmene ettersom dem er så utrolig lange. 

Etter noen timer med bare meg tid her på pcen og han på playstation så bestemte vi oss for å lage litt middag, og det endte med grillet biff med fløtegratinerte poteter og grønnsaker. 
Vi bestemte oss for å grille biffen og grønsakene i dag etter som været var så utrolig fint, det har jo vært 15 grader og mer i hele dag. Vi har fått litt farge i ansiktet også etter å ha gått en tur, håper dette været holder seg frem til 17.mai. Humøret mitt er så mye bedre når været ute er fint, da får jeg lyst til å gjøre så utrolig mye!


 • 0

  HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN...

  Ikke glem at jeg har en konkurranse gående på bloggen der du kan vinne ett sett med ovale sminkebørster og børsterens. 
  Hvordan og hva dere må gjøre for å melde dere på er i innlegget om konkurransen!

  Innlegget er finner dere HER

 • 2

  I SAMARBEID MED BODYMAGIC.NO..

  Jeg har vært så heldig å fått en rabattkode jeg kan dele med dere alle sammen, på bodymagic har dem alt fra wait trainers til treningstøy. Dem har også waist trainers til dere menn/gutter dere ute!
  Dere har helt sikkert hørt mye om disse waist trainer korsettene som alle kjendisene bruker, Kim Kardashian, Khloe Kardashian og egentlig hele den familien bruker sånne for å få den smale fine midjen sin. 

  Rabattkoden er: shellaamarie10, dere er så heldige at dem vil gi dere hele 10% av salget deres. Så løp å finn dere noe fint!

  1-HER | 2-HER | 3-HER


  1-HER | 2-HER | 3-HER


  1-HER | 2-HER | 3-HER (liker denne, med egen mobilholder bak)

 • 3

  DET LILLE EKSTRA..

  For meg er det veldig viktig at hjemme mitt er mitt, at det er hjemmekoselig og at jeg trives i det. Det vil si at alle små detaljer gjelder, alt fra dørmatte til lampe i taket. 

  I dag var jeg innom senteret og der gikk jeg litt rundt, planen var å ikke kjøpe noen ting. Men det endte opp med en liten søt lykt, dørmatte og noen lys som skylle oppi denne lykten da. Jeg forelsket meg bare i denne lykten og derfor måtte jeg ha den, dørmatta kostet 50kr så den kjøpte jeg fordi den var billig. Men ettersom jeg kjøpte denne lykten måtte jeg jo fikse den litt sånn at den passet inn litt da. 

  Jeg plasserte disse lysene oppi lykten og satte den i gangen, ble veldig fornøyd med plassering og det ble veldig fint med lysene oppi. Veldig fornøyd!


 • 0

  DAGEN I DAG..

  Det har egentlig ikke skjedd så veldig mye i dag, jeg har bare slappet helt av egentlig. Jeg har gått to turer i dag, eller det var samme tur men en litt tidligere i dag og en for en time siden. Det er en veldig koselig tur og det er veldig deilig å bare kunne gå alene, tenke og slappe av med litt frisk luft. 

  Når jeg var ute i stad så var det en utrolig fin solnedgang, ikke den fineste jeg har sett men en veldig koselig behagelig farge å se på. På den brua jeg går over også så har folk festet hengelåser, det er så koselig å gå der. 

  Mer enn disse turene har egentlig ikke skjedd, jeg hat hatt fri fra jobben men i morgen skal jeg jobb litt igjen da, så det blir en liten jobbhelg igjen men det går bra.  Jeg fikset hjemmelagd burger til meg selv og skal si det smakte veldig godt. Nå sitter jeg å ser på løvenes konge og spiser nøtter fra nøttefabrikken, jeg så den filmen endelig hadde kommet på viaplay og det er så lenge siden jeg har sett den så da tenkte jeg at jeg skulle sette den på. Jeg syns den er like trist hver gang jeg ser på den, jeg går aldri lei. 

  Men jeg vil vite hva dere har gjort i dag? Fortell meg om dagen din!

 • 0

  ENDELIG HAR JEG TESTET UT...

  Idag bestemte jeg meg for å prøve tannblekingen jeg fikk i posten her om dagen, og jeg skal si dere at jeg er sykt fornøyd med resultatet jeg fikk etter en gang. Så jeg kan ikke vente med å fortsette å bruke denne litt mer, jeg har jo som sagt tidligere fikset meg abonnement på dette. Det er mye billigere enn å kjøpe en ny pakke hver måned, og jeg er sykt fornøyd. 

 • 2

  NÅR MAN ER AVHENGIG UTEN Å TENKE OVER DET...

  Jeg har funnet ut at jeg er blitt avhengig av produktene til Kylie Jenner, jeg bestiller ett eller to produkter hver gang jeg skal bestille noe. Jeg elsker disse leppestiftene, dem sitter så utrolig godt og dem varer hele dagen. De fleste av dem er matte leppestifter og en lipliner som hører til, de små boksene er det en gloss, matt leppestift og en øyenskygge. Jeg har også skaffet meg en av de første glossene hennes!

  I går lanserte hun leppestiftene hun har jobbet med Kim Kardashian, og som millioner av andre som var ikke jeg den eneste som ville ha denne kolleksjonen. Så jeg kom meg ikke videre etter å ha klikket på produktet og lagt det i handlekurv så var det plutselig utsolgt, denne kolleksjonen var ikke matte farger men mer som vanlige leppestifter og jeg hadde veldig lyst til å prøve den ut. 
  Men etter som jeg er så treg så får jeg vel prøve å skaffe meg den når den lanserer på nytt eller litt senere. 

  De produktene jeg har så lang er jeg så utrolig fornøyd med, de går til alle forskjellig hudtoner og jeg elsker hvor lenge dem sitter på. Når jeg bruker dem så trenger jeg nesten ikke se i speilet om jeg har leppestift igjen på leppene og jeg trenger ikke bekymre meg for å måtte ta på ett nytt lag hver time. Så disse produktene er virkelig verdt pengene mine, de er jo litt dyre men jeg syns det er verdt det!
   

 • 3

  SITTER HER Å VURDERER NYE SKO..

  Ettersom dette været ikke klarer å bestemme seg om det skal være sol eller snø så trenger jeg vel egentlig nye sko, jeg har jo masse sko fra før av men ikke sko som kan tåle hvilket som helst vær. 

  For to dager siden så var det jo strålende sol, igår og i dag var det plutselig snøstorm. Jeg skjønner egentlig ikke hva som skjer, håper bare det kommer litt fint vær snart og at det fine været holder seg.

  Jeg sitter nå på boozt.com og ser på sko. 
  Men problemet er at jeg ikke helt klarer å velge jeg bruker jo nesten aldri boots type sko, har ett par uggs men de blir jo så våte når snøen blir våt og det samme med converse og joggesko. Så må ha ett par boots som tåler snø, regn og egentlig all slags vær. Trenger derfor råd på disse forskjellige typene jeg har sett på:

  Timberlands | Chelsea | Hunter
  Alle disse typene og mange andre fine typer finner du HER

  Gi meg gjerne tips, vil vite hvordan disse er på føttene.

 • 0

  NÅ ER DET KONKURRANSE TID..

  Makeupmekka er ett av de stedene jeg handler mest ettersom sminken deres er veldig bra til en veldig billig penge så fant jeg en ting der jeg tenkte dere kunne vinne, så nå er det tid for en konkurranse. 

  Det dere kan vinne er ovale sminkekoster fra makeupmekka og kostrens. 

  Det eneste du trenger å gjøre er å skrive ned:
  Navn: 
  Instagram:


  Da kan det fort hende du får en personlig melding av meg der om du har vunnet, vinneren blir trukket den 3.mai. 
  LYKKE TIL

 • 0

  PROWHITENING VAR IKKE ALT JEG FIKK I POSTEN...

  Jeg fikk endelig den pakken jeg hadde bestilt fra makeupmekka, endelig kom det i posten. Det var vært sporing på denne pakken og den har ligget i Lørenskog i mange dager nå så endelig kom den og jeg kan ikke vente med å få en anledning til å sminke meg på det fulle, jeg sminker meg ganske sjeldent til vanlig. 
  Jeg håper det kommer en dag sånn at jeg kan prøve de falske vippene og egentlig alt jeg fikk med den vanlige sminken min. 

  Har nå også prøvd lipscuben og den luket helt utrolig og leppene mine etterpå ble så silkemyke at jeg ikke kjente igjen leppene mine selv, og leppeomaden luktet og smakte sykt godt den også. Jeg angrer ikke på det kjøpet for å si det sånn, nå venter jeg bare på en pakke til sånn at jeg kan fikse en konkurranse til dere mine kjære lesere! 

  Så følg med, snart kommer vel den pakken i posten og da er det endelig konkurranse tid! • 1

  ENDELIG MIN TUR..

  Endelig fikk jeg min første pakke med ProWhitening i posten og jeg kan ikke vente med å prøve den. Jeg har ikke akkurat de hviteste tennene, men de er ikke gule heller og jeg sier ikke nei takk til ett kritt hvitt smil. 

  Denne tannblekingen er strips du setter på tennene og lar dem sitte på i 30 min, tar de av også er tennene dine litt hvitere og det er jo super enkelt og bruke. Det er jo bare å sette dem på mens du ser en episode av favoritt serien din eller at du kanskje blogger da som er min plan. 
  Når jeg bestilte så tok jeg abonnement på dette sånn at jeg får en ny pakke hver måned, det blir billigere i lengden enn å kjøpe en pakke hver gang. Jeg gleder meg virkelig, dette er ett produkt som har fått så mye positiv kritikk!

  Jeg tenkte jeg skulle teste den ut i kveld, så kanskje det kommer ett innlegg om jeg er fornøyd eller ikke. Ååh, jeg gleder meg!
  Du kan også gå inn på nettsiden deres og få en gratis prøve! KLIKK DERE INN HER

 • 0

  TIDEN GÅR SÅ UTROLIG FORT...

  Tenk at vi snart er i mai, 2017 nærmer seg halvveis allerede og det føles som i går at vi gikk inn i det. Dette året her har gått så utrolig fort at jeg nesten ikke klarer å holde følge, jeg har allerede bodd her på Elverum i snart ett år også. 

  Det føles som om jeg nettopp flyttet hit med kjæresten, at vi kanskje har bodd her sammen i en måned eller to max. Men herregud, vi flyttet jo hit i august i fjor og nå er vi snart i mai. Jeg klarer ikke å tenke på det, jeg føler meg så gammel når tiden går så fort. Jeg føler jeg blir eldre mye fortere og det liker jeg ikke, jeg vil ikke bli eldre. For hvert eneste år tenker jeg alltid: '' hva har jeg gjort dette året? '' og det kommer alltid frem til noe, men ikke alltid det jeg håper på. Jeg vil jo gjøre noe med livet mitt, jeg vil jo bli husket for noe jeg gjorde. Hvem vil ikke det?
  Jeg håper virkelig jeg finner noe jeg virkelig liker å gjøre som jeg blir husket for, kanskje finner på noe eller gjør noe hvertfall. Vi får se, tiden vil vise hva som skjer. Jeg kan ikke vente med å gjøre noe!

  Jeg og kjæresten har også vært sammen i hele 3 år, jeg kan huske den dagen jeg møtte han som om det var for noen minutter siden. Jeg falt for han fra første stund, jeg ville ha denne gutten. Når jeg ser på han så ser jeg så mye kjærlighet, så mye glede og så mye omsorg. Han har så godt vare på meg og jeg bare elsker han! Jeg kan ikke tru vi har vært sammen i 3 år heller, det har som sagt gått fort disse årene.    

 • 3

  NYE TRENINGSKLÆR...

  Når jeg var ute å gikk tur så fant gikk jeg å tenkte på at jeg virkelig trenger noe nytt i treningsklær avdelingen i klesskapet mitt, jeg har jo ikke handlet noe nytt på så lenge og det er vel fordi jeg har vært veldig fornøyd med det jeg har. Eller fordi jeg er veldig veldig kresen og gjerrig så jeg ikke vil bruke penger på noe nytt som jeg har, men jeg trenger virkelig noe nytt.

  Jeg sitter derfor nå på intersport.no og ser etter noe nytt, litt inspirasjon. Jeg ser egentlig mest på en ny løpejakke som er litt vindtett og fin. Men jeg faller jo egentlig for alt som er på denne siden, for ser jo nå at jeg virkelig trenger nye klær.

  Jeg har falt helt for ''amin'' tightsene og jeg elsker alle fargene dem har. Men har tre favoritter!
   Jeg skal legge ut bilder av det jeg har falt for her på bloggen.   Ser du noe du liker? KLIKK DERE INN HER.

 • 0

  EN HELG ALENE HJEMME...

  Jeg har jo vært alene hjemme hele helgen, igår var jeg jo hos en venn å spiste pizza og snakket om alt mulig rart så det var veldig koselig. 

  I dag har jeg bare vært ute å gått en tur, har gått en runde som går gjennom Glomdalsmuseet og videre opp til veien og hjem til meg igjen. Det er en kjempe koselig og fin runde på ca 7km, kjente jeg trengte å komme meg ut å lufte tankene alene. Det beste som finnes er jo å kunne trene eller gjøre andre ting alene, for da er det jo ikke noe mas eller tull og ting er mye roligere. 

  Etter den lange gode dusjen jeg tok så så jeg litt på TV for å slappe av litt, så begynte jeg på middagen. I dag ble det taco selv om jeg var alene men det positive med å lage taco er at det alltid er litt rester. 
  Så jeg pakket inn restene i en matboks så i morgen så har jeg tacosalat til lunsj så det blir deilig å ikke tenke på hva jeg skal ha, planen i morgen er vel å dra bort til hoppbakken å løpe litt i trapper. Det er noe av den morsomste og verste treningen som finnes, men det er jo snart sommer og jeg skal jo til utlandet to ganger denne sommeren så må jo være litt i form, så jeg gled/gruer meg til i morgen. 

  Har også sett filmen ''Hidden Figures'' i dag, det er en film som er basert på en sann historie og den var veldig bra. Dette er en film som er verdt å se og den er faktisk veldig spennende, for det handler om tre afroamerikanske damer som jobber i NASA og gjør noe stort. Se filmen, du blir ikke skuffet. 

  Nå har jeg satt på ''Once upon a time'' som er en evertyr serie som kanskje ikke faller i smak hos alle, men jeg har sett den fra dag en og klarer egentlig ikke slutte å se på serien. Så jeg har bare fortsatt og fortsatt med å se den og nå er det plutselig 6 sesonger, så ser på siste sesong nå. 
  Men det blir mere Hobbiten når kjæresten kommer hjem, kan si det blir morsomt og deilig å bli ferdig med dette maratonet en gang for alle. Heh.   

 • 0

  DA VAR DET JOBBHELG..

  Fredagen jobbet jeg bra 15.00-23.00, når jeg kom hjem var jeg alene i leiligheten fordi kjæresten har dratt til Lørenskog for å ha jobbhelg han også. Når jeg kom hjem tok jeg meg en lang dusj og satte meg i sofaen for å se litt på tv og slappe av litt før jeg skulle legge meg, jeg tok ett glass pepsi og spise litt sjokolade da fordi jeg følte jeg fortjente det. 

  Men problemet er at jeg ikke er så veldig trøtt, jeg satte på en film som heter: Fantastic Beast og den var faktisk veldig bra. Den var mye bedre enn det jeg trudde den skulle være, men det er vel kanskje fordi jeg er en Harry Potter nerd da og elsker de filmene der. 

  Nå som filmen er over så må jeg vel tenke på å legge meg, jeg skal jo på jobb igjen kl 11.00 på lørdag men heldigvis jobber jeg ikke lenger enn til 17.00 så jeg har hele kvelden på å finne på noe morsomt. 

  Så lørdagen da, 11.00-17.00.. Det blir en bra vakt, regner meg at det er skikkelig rush på jobben sånn at tiden går så det suser og at jeg plutselig skal hjem. For planen på lørdag er å møte en venn, spise litt pizza og drikke litt vin så det blir veldig koselig, gleder meg veldig til det. Kanskje det kommer noen bilder senere på dagen av pizzaen vi skal lage eller jeg forteller om mere som har skjedd. 

  Men jeg får vel legge meg, klokka nærmer seg 02.30 og jeg skal opp kl 10.00. God natt mine lesere

  PS: følg med på bloggen, det erjo snart konkurranse tid!


   

 • 1

  FIKK IKKE SÅ BRA RESPONS PÅ OM JEG SKULLE HA KONKURRANSE...

  Jeg fikk egentlig ikke så veldig mye respons på om jeg skulle ha en liten konkurranse, om det var noe folk var interessert i.. Meen, jeg bestemte meg likevel for å bestille noe som noen kan vinne. 

  Så følg med, så kommer det en konkurranse. Det er en veldig fin premie som kommer, jeg bare venter med å få den i posten før jeg legger ut ett innlegg her om konkurranse. 
  Bilderesultat for konkurranse
  FØLG MED, FØLG MED!! 

 • 4

  NELLY NELLY NELLY

  Om du gleder meg til sommeren så har nelly endelig kommet med mange nye bikinier og badedrakter, selv er jeg bikini jente men herregud så mange fine badedrakter du har kommet med. 

  Jeg har lyst på alt som er der, disse nye bikiniene de har kommet med er bare til å dø for. Jeg elsker at det er litt sportye bikinier og at det er kommet ny mote, badedraktene er ikke så veldig badedrakter men mer som bodyer. Men Calvin Klein har kommet med så fine bikiner denne gangen at jeg er så forelsket, jeg vil ha alle modellene og alle fargene. 

  Om dere ser noe dere liker så klikk dere inn HER, finn dine egne favoritter. Nelly har ikke bare bikinier, de har alt du måtte ønske deg. 
  Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av mine favoritter her: 


 • 0

  I DAG ER DET KVELDSVAKT...

  I dag skal jeg jobbe kvelden da, jeg jobber i matbutikk som er åpen til 23.00 noe som er utrolig bra at er åpen så lenge for det er alltid en del mennesker som bestemmer seg for å ha noe til kvelds eller noen som har glemt noe de skulle hatt dagen etterpå og da vet de at de har en butikk som er åpen. 

  Det som er litt vanskelig med å planlegge dagen når man starter kl 15.00 er at man får ikke tid til så utrolig mye før jobb og ingenting etter jobb utenom litt kveldsmat og kanskje en film, men jeg er heldig som har fri igjen i morgen da så jeg trenger ikke stresse med å legge meg med en gang. Jeg regner med at det blir litt Ringenes Herre når jeg kommer hjem, får håpe det står noe kveldsmat klart til da sånn at jeg slepper å lage for jeg pleier å være ganske sliten etter noen timer på jobb. 

  Det koseligste med å komme hjem etter jobb er at når jeg kommer inn døren så sitter kjæresten der å venter og er like blid, det er høydepunktet med dagene er at jeg vet jeg står opp til det fine ansiktet hans og legger meg til det. Kan si jeg er veldig takknemlig for at vi flyttet inn sammen, men kan også si det er kjempe slitsomt. 

  Jaja, jeg får vel komme meg på jobb da. Kanskje det kommer ett innlegg senere i kveld, vet jo aldri hva dagen bringer. Kanskje det skjer noe kjempe morsomt på jobben som jeg vil fortelle dere om, vi får se.


  I WOKE UP LIKE THIS

 • 0

  MY SUNRISE ON THE DARKEST DAY

  Om du ikke har fått det med deg så har Justin Bieber kommet med en ny sang som heter: Despacito der han synger litt spansk også, jeg elsker denne sangen allerede! 
  Jeg legger ut videoen her med tekst så kan dere jo prøve å lære dere sangen selv.

  Hva syns dere om denne sangen?

  whwe0KD_rGw
 • 0

  KJØPTE JEG KONTAKTPLAST TIL KJØKKENET..

  Her om dagen så kjøpte jeg kontaktplast til kjøkkenet vårt, jeg har liksom alltid villet ha noe annet enn hvit kjøkkenbenk for jeg begynte å få litt lei den. Hun som bodde her før oss hadde bare malt den hvit så den begynte å flasse av litt maling, så da bestemte jeg meg for å prøve kontaktplast. 

  Jeg gikk inn på noe som heter: https://www.lindasdekorogdesign.no/ her har dem utrolig mange fine mønstre og design. Jeg skulle ønske jeg kunne kjøpe alle, men jeg har jo bare ett kjøkken så tenker neste prosjekt blir spisebordet eller stuebordet i en annen farge, kanskje kjøkkenskapene. Det er så utrolig lett og ganske billig, det er en billig måte å få ett kjøkken som ser mye dyrere ut enn det det egentlig er. 

  Når jeg kjøpte så hadde de salg på alt som var der og regner med det blir salg nå snart igjen så er vel bare å følge med, så skal jeg nok kjøpe inn litt til noe annet her i leiligheten. 
  Det var ganske enkelt å sette det på, mye enklere enn det jeg trudde. Det var jo bare som ett klistremerke, bare man måtte måle opp og klippe opp etter størrelsen på den tingen du skal sette det på.  Om dette virker som noe du kunne tenke det så er det jo bare å klikke inn, bare husk å måle opp det du skal fikse på sånn at du ikke får for lite!

  Jeg tenkte jeg skulle vise dere før og etter bilde.

  Kjøkkenbenken til venstre er sånn det var før, og høyre sånn det ble etterpå. Ble veldig fornøyd for å være første gangen. For om jeg bestemmer meg for en annen farge senere er det jo bare å rive av og finne ett nytt design, gleder meg virkelig til å teste på resten av leiligheten om jeg får tid. 

 • 0

  TIRSDAG..

  Denne dagen startet ganske rolig. Jeg stod opp litt sent, lagde meg frokost som ble rundstykker med gulost og falukorv noe som er sykt godt sammen. Med de rundstykkene drakk jeg juice, eller capri-sun med fersken smak som er ny. 

  Etter jeg hadde spist så fortsatt jeg og kjæresten med vårt kjære maraton som aldri tar slutt, vi er nå på film tre og mangler da tre filmer til som er de filmene som heter: Hobbiten. Ellers har dagen vår vært veldig avslappende, begge har fri og vi nyter det litt til før jeg skal tilbake på jobb i morgen. Kan si det blir rart å komme tilbake etter noen dager fri og etter å ha sovet lenge og slappet av på det fulle, men skal bli deilig å komme inn i normal rytme igjen. 

  Middagen i dag endte med kjøttkaker i brun saus med potetstappe og brokkoli, må jo begynne å tømme fryseren litt også ettersom vi fyller den opp hele tiden. Så da fant vi noen gode kjøttkaker fra gilde og noe brunsaus i skapet og bare vispet opp noe godt, vi ble iallefall mette begge to så godt var det. 
  Men nå har vi en liten pause fra ringenes herre, vi skal vel se en episode paradise mellom alt dette for å få litt variasjon. 

  Dagen i dag har vært så sykt fin med sol, så kvelden ender like fin med en nydelig solnedgang, så sengen kaller vel snart på oss begge. Gleder meg litt til å legge meg, elsker å sove. Heh.
  Men først tenkte jeg å dusje litt og ta litt forskjellige ansiktsmasker. 

  God natt lesere. XOXO


 • 1

  17.MAI NÆRMER SEG MED STORM.

  Vår kjære nasjonaldag nærmer seg, har du egentlig tenk på hva du skal ha på deg? 
  De fleste av oss har en fin, vakker og dyr bunad du kanskje allerede har prøvd for å være sikker på at den ikke skal sys inn eller ut. Du har kanskje allerede kjøpt deg noe mer sølv til belte eller selve skjorten din.

  Men du som ikke har en dyr bunad så har Miinto.no kommet for å hjelpe deg, de har noen utrolig fine festdrakter til en rimelig penge som nå også har litt salg. Men om du ikke har råd til en festdrakt så har miinto utrolig mange fine kjoler, jeans eller annet du måtte ønske å bruke på denne flotte fine dagen. 

  Jeg personlig syns det er utrolig fint med mye farger når det kommer til denne dagen, dette er en dag vi feier. Dette er en dag fylt med glede, latter og mye morsomheter, en dag der vi spiser oss mette på is og pølser. Jeg syns jo bunad er det fineste, men som sagt.. Dere som ikke har råd eller har en bunad allerede så finnes det så utrolig mange fine kjoler på Miinto, klikk dere inn og begynn planleggingen til nasjonaldagen allerede i dag og ikke rett før. Har vært i den situasjonen før, at jeg aldri vet hva jeg skal ha på meg og ender opp med noe jeg egentlig ikke vil gå med. 


  Bare se på disse fine festdraktene dem har.  Her er noen favoritter, kan jo ikke legge ut alt jeg liker så dere får bare litt.

  Om dere ser noe dere liker, klikk dere inn HER 

 • 1

  JEG KOMMER TIL Å DRØYE DEN LITT..

  Jeg kommer til å vente litt med outfit bilder etter som jeg nesten alltid bruker joggebukse og en chill genser, nå når det er kaldt er det også utrolig kjedelige antrekk som blir tatt på. Ender jo som regel med en jeans og en stor ullgenser fordi det har vært litt kaldt, men blir vel flere når sommeren kommer. 

  Men kan jo hende det plutselig dukker opp ett outfit innlegg her og der, man vet jo aldri. Det er jo ikke alltid jeg har noe å skrive om, så kanskje jeg bestemmer meg for å fikse meg litt og ta bilder av outfiten min. Hvem vet? Kanskje jeg overrasker. 

  Jeg er jo veldig opptatt av mote og sitter alltid på tumblr/weheartit og ser rundt på forskjelliger outfit som jeg ønsker meg og skulle ønske jeg hadde selv, syns det er så utrolig mye fint rundt om kring i verden. Noen ganger eller veldig ofte skulle jeg ønske jeg var rik og kunne kjøpe alt jeg ville ha uten å tenke på at jeg ikke har råd, det er så utrolig mange ting kjendiser har som jeg ønsker meg men koster en formue for min del. 

  Når det kommer til mote og fashion er to av mine største ikoner Kendall Jenner og Gigi Hadid, jeg bare elsker stilen dems. Stilen dem har er så enkel, simpel og plain på en sånn måte at den rocker. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde stilen dems, jeg er like forelsket i alle antrekkene dem klarer å kaste på seg. De har en så utrolig sofistikert stil når dem er ute på dag tid og en stil som bare roper ut til deg når de er ute på kveldstid. Jeg bare elsker dem, de er så utrolig naturlige og gjør ikke for mye med stilen. 


 • 1

  JEG TENKTE Å HA EN KONKURRANSE HER...

  Jeg vurderer å ha en konkurranse her på bloggen og jeg lurte på om det var noe dere kanskje var interessert i etter som dette går av egen lomme, og må finne noe som jeg vil kjøpe og gi videre. 

  Så, er dette noe dere kan tenke dere? 
  Det blir nok noe sminke eller noe i den duren der,  spørs hvor mange som viser interesse. 

  Gi meg en tilbake melding på hva dere tenker!

  Bilderesultat for konkurranse

 • 1

  MENIA BEACH HOTEL

  Nå har jeg og min søster Jenny bestilt ferie tur til sommeren, nå har jeg enda en ferie å glede meg til. Nå skal jeg på to solfylte ferier denne sommeren, håper da virkelig vi får veldig fint vær og ikke bare regn. 

  Jeg har heller ikke vært i Hellas før så det blir spennende og dette blir den første ferien jeg og Jenny drar på alene så det gleder jeg meg til og gruer meg til faktisk, for det kan bli veldig spennende på så mange måter. Jeg håper bare vi finner masse forskjellige ting å gjøre så det ikke blir fryktelig kjedelig, for vil jo ligge på stranda men vil jo også gjøre noen ting som gjør turen uforglemmelig. 

  Men får ta det når vi kommer nærmere, her kommer det noen bilder av hotellet vårt!

 • 2

  DA NÆRMER DET SEG SLUTT..

  Som dere vet så er jo snart påskeferien over og det blir så utrolig kjedelig, syns det har vært så utrolig deilig med noen dager fri nå. Så om snart er det vel tilbake til hverdagen, opp tidlig og gjøre masse forskjellige ting. 

  Dagen i dag startet med en koselig påskefrokost med pappa og min søster, etter så lette vi etter påskeegg pappa hadde gjemt utrolig bra i huset. Etter det har dagen gått mye på å komme seg hjem tilbake til Elverum fra pappa, jeg ble hentet der av kjæresten min i 13.00 tiden og vi var veldig heldige med at det ikke var kø hjem til oss så det gikk rimelig fort. Når vi kom hjem dro vi en sjapp tur til Kiwi for å handle inn litt middag til kvelden og det endte opp med hjemmelaget hamburgere noe som er så godt. 

  Når vi kom inn i leiligheten lagde vi litt lunsj, satte på Ringenes Herre film nummer en ettersom vi har planer om ha har maraton noe som blir veldig morsomt selv om vi tar en del pauser da. 
  Klokka 17.00 begynte også Manchester United kampen som han virkelig ville se så da ble det en pause i filmen og jeg gikk å la meg i sengen å sovnet, når kampen var over så vekte han meg og vi begynte på middagen som smakte veldig bra, kan legge ut oppskrift og bilder en annen gang. 

  Nå sitter vi å ser på Ringenes Herre og slapper helt av, spiser godteri fra påskeegget og spiser en sjokolade jeg fikk fra Jenny når hun var i Brasil, en sjokolade som er noe av det beste jeg har smakt. Jeg kjøper den alltid når jeg er i Spania også, finner den ingen andre steder enn i utlandet.   Så god natt mine lesere, om det er noe dere vil spørre/lese om så skriv det ned!

 • 0

  HADDE JEG BARE VÆRT RIK...

  1.
  Jeg vil virkelig reise til Maldivene, det ser så utrolig fint ut der selv om man helt sikkert blir litt ensom der. Men jeg er jo så heldig og har verdens beste kjæreste som jeg vet kan holde meg med selskap hele døgnet. 
  Liksom, bare se på de søte bungalowene som ligger midt uti havet, havet er så klart og fint. Det å bare svømme der, bade med fiskene. Åhh, jeg vil sånn hit!


  2. Noe annet jeg vil er å reise på Coachella festivalen i California, USA. Dette er en festival som er veldig populær, folk kler seg i så utrolig fine og stilige ting som får dem til å se ut som hippier og det er så utrolig fascinerende å se på. 
  Men ikke bare klærne, artistene som kommer er jo noen av de største artistene verden over og det kommer kjendiser som går rundt der for å se på opptredende til folk så det er en veldig stor sannsynlighet å støte borti en du kanskje alltid har drømt om å hilse på.


  3. Svømme med delfiner har alltid vært en drøm jeg har villet lenge og det er fortsatt noe jeg ikke har gjort som jeg virkelig vil gjøre. Jeg syns det kanskje virkelig litt skummelt å svømme med de, men jeg kan tenke meg at når jeg først har kommet meg ned i vannet og klappet dem litt så kommer jeg nok ikke til å angre på at jeg gjorde det. 
  Delfiner er jo noe av de vakreste dyrene i verden!


  4. Jeg vil reise til USA i fremtiden og en av tingene jeg vil gjøre når jeg reiser dit er å kjøre Route 66 hele veien fra New York til California med masse stopp langs veien. Jeg vil se Grand Canyon og alt denne veien har å tilby, jeg vil bo på Motell lang hele veien og oppleve alt. 
  Sarte turen med shopping og avslutte turen med å sole meg på stranden, jeg klarer ikke vente med at dette skal skje. 


  5. Den femte tingen jeg vil og håper skjer i fremtiden er at jeg gifter meg, jeg har alltid sett for meg ett så utrolig stort og flott bryllup med mange gjester, en stor kake og ett live band som spiller. 
  Jeg har alltid drømt om å ha en hvit flott brudekjole, en kjole som får meg til å føle meg som en million dollar som gir meg en følelse ingen kan ta fra meg. Jeg vil at den personen jeg gifter meg med skal begynne å gråte når jeg kommer gående mot han, at han skal være helt i sjokk og ikke ha ett ord å si til meg fordi han har en klump i halsen. Dette håper jeg skjer, håper jeg har får oppleve dette. 


  Fortell meg litt om dine ønsker og drømmer. Jeg vil høre alt om dem!

 • 1

  20% SALG PÅ RUNDE SMYKKER

  Mitt navne smykke har nå 20% på runde smykker og jeg kan ikke vente med å bestille meg mitt eget, det er utrolig fine smykker og de graverer inn navnene du selv vil ha. 

  Om du ikke vil ha runde smykker har de også utrolig mange andre smykker som er veldig fine, forskjellige fasonger og mønstre. Jeg har allerede hatt to smykker derfra med mitt eget navn på, men de har jeg dessverre klart å miste. Det kommer egentlig ikke som ett sjokk, jeg er jo ei rotebukk. 

  Jeg skal legge ut bilde av ca hvordan smykke mitt blir og litt bilder av andre smykker dem har på siden, om dere liker noe av det dere ser så klikk dere inn HER.


  Her er det to typer smykker jeg vurderer å kjøpe, og det fine med de er at du får de navnene du vil ha på alt sammen som er der. Som dere ser på bildene under har de andre typer kjeder og de har også ringer, armbånd og masse annet. Alt der kan komme med navn.


  Ser dere noe dere liker? Klikk dere inn da vel.

 • 0

  LET THE MONEY RAIN..

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Sverige og har brukt litt penger, heldigvis ikke så utrolig mye men litt. Det gikk vel noen tusenlapper og spesielt for pappa, han skulle jo handle inn masse mat og drikke så han brukte vel en del mer enn meg. 

  Vi reiste veldig tidlig sånn at vi kunne rekke systembolaget før det stengte, eller egentlig alt før det stengte. Jeg er ikke ett A-menneske så merker veldig på kroppen nå at jeg er sykt sliten og trøtt, vil bare gå å legge meg men kan ikke det heller fordi vi snart skal begynne på middagen. Jeg gleder meg så mye til å spise god lam til middag. 

  Det jeg handlet var masse pepsi max, litt godteri, mat og en ny jakke som kostet litt penger da. Men jeg trengte en ny skalljakk gor jeg har jo alle andre typer jakker, boblejakker, bomber, skinn osv. Så en skalljakke trengte jeg virkelig ettersom den gamle ble ødelagt her om dagen!

  Hva er planen din idag? 


 • 0

  MINDRE ENN TO MÅNEDER TIL...

  Herregud, det er under to måneder til jeg skal til Spania med kjæresten min. Jeg gleder meg så utrolig mye, vi skal til leiligheten til besteforeldrene hans og jeg har vært der to ganger allerede. Det er så utrolig koselig der, og nå som jeg har vært der noen ganger begynner jeg å bli kjent der for nå vet jeg hvor butikkene er, hvor det er bra å spise og hvor kjøpesenteret er. 

  Leiligheten ligger ikke så langt unna Torrevieja sentrum og ikke så langt unna La Zenia Boulevard shoppingsenter, og det syns jeg er veldig fint for da slepper vi å bestille drosje over alt. Ved leiligheten er det også felles basseng og stranda er ikke lang borte den heller, så vi sykler egentlig over alt eller så går vi til de nærmeste stedene. 

  Jeg kjenner jeg gleder meg så utrolig mye til å komme meg til ett varmere strøk, der jeg kan gå med litt mindre klær enn boblejakke og alt. For dette været i Norge er super vanskelig å planlegge hva man skal ha på, dette været klarer ikke bestemme seg.  Jeg gleder meg så utrolig mye til å gå i bikini, bli brun og få noen lyse striper i håret etter sola!!! 

  Håper disse dagene går fort fort!!! 

 • 1

  ENDELIG BESTILT LITT SMINKE.. 

  Nå har jeg endelig bestilt litt mer sminke, ikke at jeg bruker så himla mye sminke til vanlig men det er alltid greit å få litt ekstra i sminkevesken når man først bestemmer seg for å sminke seg. 

  Jeg har bestilt litt forskjellige ting på makeupmekka.no, de har påskesalg så det er så utrolig mye sminke på salg og der får du også forskjellige sminkepakker til forskjellige priser. Veldig rimelige priser faktisk, har handlet litt der fordi jeg sjeldent bruker sminke så jeg vil ikke bruke masse penger på noe som ligger der bare. Sminken der er veldig bra, det er sminke som er billig og veldig billig. 

  Om du er veldig glad i i å sminke deg, så er det virkelig verdt å prøve denne nettsiden. De har alltid sånn ''try me'' produkter som pleier å koste 19kr. Skal legge ut noen produkter jeg bestilte igår, det er noen av ''try me'' produkter. 


 • 1

  NÅ FÅR DU 20%

  Nå på nelly får du 20% på alt fra NLY TREND. Det er så utrolig mye fint der, skal si dere at jeg skal prøve å klikke med meg noe hjem derfra, ettersom det er salg. Jeg elsker påsken, det er salg over alt. 

  Bruk koden TREAT for å få 20%, dette gjelder KUN NLY TREND varer!

  KLIKK DERE INN

   

 • 0

  JOE AND THE JUICE..

  Dagen i går gikk mest på å komme seg hjemover, endelig var det min tur til å få påskeferie. Har jobbet så mye at det blir himla godt å komme hjem, slappe helt av og ikke tenke på noe som helst. 

  Meste parten av dagen var vel å sitte på buss og på Gardermoen, pappa var på jobb til 21.00 så jeg ble sittende der å vente på han i to timer ettersom bussen var der kl 19.00. Men jeg var så heldig at min søster var såpass snill å møtte meg der og satt å ventet med meg, vi tok en juice på joe and the juice og slappet helt av, snakket om masse og ingenting. 

  Når jeg kom hjem var jeg egentlig ikke hjemme så mye lenger, turen gikk videre til kjæresten da ettersom jeg ikke hadde sett han på noen dager. Så i dag blir det vel at vi lager en god middag, slapper av sammen og har en koselig kveld. 

  Skal legge ut noen bilder fra igår, og jeg er ikke helt rutinert på dette blogg greiene så glemte jo selvsagt å ta bilde av juicene før vi drakk dem opp. Men det går bra!


 • 1

  DET ER VÅR OG FINN FREM FARGENE..

  Hvis du ikke har lagt merke til det enda så er det jo blitt vår, det er påske og det er snart mai. Det er på tide å dra frem personligheten din men farger og litt mindre klær, du trenger ikke ha på deg den største og varmeste jakka lenger. Finn frem det feteste og flotteste antrekket du har og vis deg frem for verden, bruk det med selvtillit. 

  Det er mange steder du kan finne det perfekte antrekket, de perfekte skoene, den perfekte jakka og ikke minst den perfekte toppen. Men en av sidene jeg bruker er Zalando, jeg finner så utrolig mye fint jeg liker her. 

  Først og fremt vil jeg vise dere noen av jakkene jeg mener gir meg selv en vår følelse, det er farger og blomster. Våren er noen av den beste tiden og verste tiden på året for min del. Jeg har pollen allergi så jeg er så å si snørrete og tett i nesa hele tiden, men det slår ikke følelsen av at solen varmer og at blomstene begynner å blomstre. Det nærmer seg sommer! 

  Klikk dere inn, finn den perfekte kjolen dere kan bruke i konfirmasjonen til fetteren/kusina di, det er også snart 17.mai. 

  Hvis dere så noe som interesserte dere, klikk dere inn og kjøp noe dere liker. 

 • 0

  DET ER VANSKELIG Å LAGE ETT INNLEGG HVER DAG... 

  Det er ikke alltid jeg finner tid til å skrive ett innlegg, så skal si det med engang at dere burde ikke regne med å få tre innlegg hver eneste dag men jeg skal prøve så godt jeg kan å hvertfall legge ut ett innlegg om dagen kanskje to om jeg har tid. Det å sitte bak en pc og skrive om ting som interesserer meg er veldig morsomt for meg, men det er jo ikke alt jeg kommer til å skrive om her som folk egentlig bryr seg om. 

  Men jeg skal prøve så godt jeg kan å vise at jeg virkelig liker å dele tingene mine med dere, at jeg liker å høre hva dere har så skrive om bloggen min. Det å kanskje en dag kunne tjene penger på dette bryr jeg meg egentlig ikke noe om, jeg startet denne bloggen som min dagbok der jeg skriver ting jeg tenker på, ting som har skjedd og skriver ned tips til dere om forskjellige ting. Ting som serier, filmer, klær og andre ting som interesserer meg som jeg håper interesserer dere også. Jeg tar gjerne imot tips om alt, om det er noe dere lurer på så skriv det ned i kommentarfeltet så skriver jeg enten ett innlegg om det eller så svarer jeg dere så godt jeg kan. 

  Jeg kommer helt sikkert i frem tiden til å ha en spørsmålsrunde, eller kanskje jeg skriver 10 ting om meg dere ikke visste. Men dette vil fremtiden bringe, jeg vet jo ikke engang om det er noen som kommer til å lese det jeg har å skrive her, om det er noen som vil bruke tiden sin på denne bloggen når det finnes mange andre her ute. 

  Jeg tar veldig gjerne i mot masse tips om hva jeg burde skrive om, hva jeg burde gjør bedre osv. Ikke vær sjenerte, jeg blir ikke sint!


  Jeg vil også spørre dere som leser bloggen min, om det i det hele tatt er noen om ett tips. Vet noen av dere om en person eller ett sted der man kan få ett kjempe fint design til bloggen for en rimelig pris eller gratis?

 • 1

  JEG HAR ALDRI I MITT LIV OPPLEVD SÅ DÅRLIG SERVICE.

  For en liten periode tilbake så var jeg blitt syk, jeg var hjemme på besøk hos pappaen min og følte meg helt elendig. Jeg frøs og hadde feber, jeg bestemte meg for å vente noen dager før jeg jeg dro til legen. Samme dag som jeg hadde blitt syk så hadde jeg også fått mensen, og jeg skal si dere at når jeg får mensen så blir jeg fryktelig dårlig, jeg vil bare ligge i senga og blir helt slått ut.. Så jeg trudde dette bare var mensen.. 

  Men to dager senere var jeg blitt dårligere, men jeg dro på jobb fikk lov til å komme senere og dra tidligere derfra ettersom jeg følte meg sykt dårlig og var redd for å smitte noen. Senere den kvelden dro jeg til legevakta og det er her det startet.... 

  Jeg skal si dere at jeg var usikker på om de kunne skrive egenmelding der, men jeg dro dit. Sa jeg trenge å snakke med en lege fordi jeg hadde hatt feber i noen dager og trenge egenmelding til jobben ettersom jeg bare hadde jobbet der i noen uker. 
  Det jeg fikk til svar av hun bak skranken var: ''Du får ikke egenmelding her, og dette er for nødsituasjoner og du ser ikke syk ut.'' 
  Greit, jeg så kanskje ikke så syk ut men innvendig ville jeg dø. Jeg visste ikke hva jeg skulle si uten om ''Jeg har nettopp flyttet hit til Elverum og har fastlegen min på Kløfta, trenger bare å snakke med en lege'' . 
  Jeg fikk bare ett blikk av henne som ba meg om å gå, jeg gikk ut, satte meg i bilen, begynte å gråte.. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, jeg gråt ikke fordi jeg var lei meg, men mest fordi jeg var irritert og har rett på å møte en lege. 

  Når jeg kom hjem samme kvelden så la jeg meg, jeg tok noen smertestillende og sovnet. Dagen etterpå så ringte jeg legen i all hast og fortvil, legen min la opp en time selv om hun var helt fullbooket.

  Jeg reiste helt til Kløfta fra Elverum bare for å kunne få snakke med en lege, jeg kom inn til legen min og det første hun sa var: ''Oi, vi må ta noen tester fort''
  Skal si dere, de prøvene var ikke bra. Jeg hadde fått en kraftig lungebetennelse, legen min ville legge meg inn på sykehuset, jeg hadde skyhøy feber og var mye dårligere enn jeg trudde. Jeg følte meg faktisk sykt bra. Men pulsen min var helt ute av seg. 
  Jeg fikk sykemelding på en uke fra henne og antibiotika kur som var noe av det sterkeste, jeg endte opp hos pappa og var der, jeg skulle til henne på en ny time etter at den første uken var over. Jeg slapp å bli lagt inn på sykehus. 

  Når jeg kom til pappa etter legen var jeg så forbanna, jeg var helt ødelagt i kroppen og jeg hadde bare gått 200m fra legekontoret og hjem til huset. Jeg var så forbanna på den damen som satt i skranken på legevakten i Elverum og nektet meg i å snakke med en lege. Jeg var faktisk syk, jeg dro ikke til henne for å vise meg frem. 

  Jeg dro tilbake til legen når uken var over og finn en sykemelding på enda en ny uke fordi jeg ikke var blitt 100% og forsatte med kuren min. 
  Jeg skal si dere at fastlegen min på Kløfta er noe av det hyggeligste og snilleste mennesket her i verden, hun er så omtenksom og snill, hun bryr seg om deg og det var ikke der jeg fikk elendig service det var på Elverum Legevakt.. 

  Skal si dere at den dagen i dag så sliter jeg enda med lungene, dette skjedde i tiden september 2016 og nå er vi i april 2017. Jeg mener og trur at om jeg hadde fått møtt en lege og fått tatt de testene den dagen jeg var hos legevakten så hadde det vært litt bedre, ikke 100% men litt. Jeg er så sint for at helsenorge sviktet meg når jeg trengte dem, jeg har rett på å snakke med en lege uansett hvor syk jeg er. Jeg skal ikke kunne trenge å sy eller dø for å møte en. 

  Jeg skal ikke klage mer på dette, men dette er en av de verste opplevelsene jeg har hatt. Jeg syns det er bra vi har helsenorge fordi alle sammen får helsepleie når det trengs. Men de burde hjelpe alle på legevakten uansett hvordan dem ser ut.
   
  Bilderesultat for helsenorge lungebetennelse

  Har du opplevd noe sånt? Eller noe lignende? Fortell meg om din opplevelse. 

 • 1

  DETTE ER EN NETTSIDE SOM ALDRI, DA MENER JEG ALDRI SKUFFER..

  Nelly er en nettside jeg handler utrolig mye på, det er vel fordi jeg kjenner størrelsene der og har enda ikke blitt skuffet over det jeg har bestilt. Har aldri sendt ting tilbake som jeg kan huske. Dette blir vel det fjerde året mitt jeg bruker nelly og jeg elsker klærne deres og finner alltid noe jeg liker. 
  De endrer veldig mye på stilen samtidig som de beholder noe av klærne fra tidligere ''mote''. Jeg anbefaler alle om å klikke seg innom for å se, jeg skal vise dere noe jeg fikk i posten her om dagen. 

  Bildene er ikke av super duper bra kvalitet ettersom jeg ikke er super proff fotograf. Men her kommer dem:


  Denne genseren er en turtleneck genser og sitter så fint på!


  To like lange genserkjoler i forskjellige farger, super fine med lårhøye boots. 


  Svart super søt og enkel kjole


  T-skjorte med ett lite motiv.

  t-skjortekjole om jeg skal kalle det det, med en ørn på og super fin med lår høye boots. 

  Om dere likte dette så har dere mye mer i vente. Klikk dere hjem noe fint dere også!

 • 2

  NY KOLLEKSJON!!! 

  Har dere sett den nye kolleksjonen Daniel Wellington har kommet med? 
  Ikke det? Da må dere klikke dere inn på denne liken HER for å se på denne flotte og lekre kolleksjonen. 

  Kollekjonen heter Classic Petite og den er bare til å dø for. Jeg har alltid vært super fan av Daniel Wellington sine klokker, de er så elegante, luksuriøse og aldri ute av moten. Dette er klokker som passer til alt, du kan ha den på når som helst og hvor som helst. Jeg bare elsker dette merket, det er også en klokke til en rimelig pris for man får ganske mye for pengene. 

  Så om du er interessert i å se hva mer de har på by på. Klikk deg inn!

 • 0

  IF YOU'RE LISTENING, YOU'RE TOO LATE...

  Herregud for en serie dette er, dette er en serie som er basert på boken. Dette er noe av det beste jeg har sett på så utrolig lenge, denne serien tar opp ett tema som folk flest syns er sykt vanskelig å snakke om og det er ''selvmord''. Det at serien tar opp dette temaet gjør at serien blir spesiell i seg selv, at de faktisk tar opp noe så utrolig viktig. 

  Serien handler om ei jente som er ny på en skole, hun har ei bestevenninne men hun flytter vekk. Hun får seg nye venner hele veien, men det ender opp med at de alle sammen forandrer seg og gjør noe utrolig slemt mot henne eller gjør noe dumt som hun mener de skal snakke med andre om. Det ender opp med at ingen vil prate med henne eller bare ler av henne, det kommer til ett punkt der hun virkelig ikke orker mer og begynner å lage alle disse kassettene som hun sender rundt til alle de 13 folkene som ikke gjorde noe når hun trengte hjelp, de folkene som gjorde henne aller mest vondt. Etter hun er ferdig med å spille inn disse kassettene tar hun selvmord, foreldrene hennes finner henne. 

  Jeg vil gjerne skrive om alt som skjer i serien, jeg anbefaler virkelig dere mennesker der ute som ikke har sett denne serien om å se den. Dere kommer ikke til å bli skuffet, jeg så vel ferdig sesongen på 3 dager og jeg anger ikke!
  Serien er en netflix orginal, men finnes helt sikkert andre steder om du ikke har netflix. 

  Om du har sett serien, legg igjen en kommentar om hva DU syns om den. 

  Bilderesultat for 13 reasons why