!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

christenseen -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

HAKEKORS... 

Jeg leste nettopp ett innlegg på Raumnes.no at det er funnet hakekors rundt i Årnes, og det er virkelig ikke ett hyggelig syn å se. Det er ett tegn på at rasisme lever enda og at vi ikke har kommet helt over den, rasisme finnes i så mange land. Jeg syns det er så utrolig trist at det er noen som kan drive å tagge det rundt i en liten bygd som Årnes, jeg blir faktisk lei meg. 
Det verste er at jeg også så på Kardashian i dag og der kom det opp dette med rasisme, det er den episode der dem er i Wien og det dukker opp en "black face" noe som hvite mennesker gjordet 1880-tallet og det varte dessverre i over 100 år. Det ble også veldig populær i mange andre land og ikke bare i USA. Men det verste med "black face" var at de gjorde narr av Afroamerikanere, og når men tenker over det så skjedde jo denne episoden på Kardashian for noen år siden og det er ett tegn på at rasisme aldri kommer til å bli borte. 
Det finnes så mange situasjoner der rasisme lever enda, akkurat som det som skjedde i Årnes. At noen kan gjøre noe sånt. 

Det er det rasisme lever hører man hver eneste dag, når folk ser noen personer dem ikke liker og spesielt dem som er rasistiske pleier jo å rope "jævla neger" "svarte svin" og mye annet. Jeg får grøssninger i hele kroppen bare av tanken på det og ikke bare det, jeg blir faktisk skikkelig sint!
Folk må skjerpe seg og huske at vi alle stammer fra det samme, alle er like på innsiden! Har ikke mer ord, jeg blir bare lei meg av at folk enda opplever å ikke bli respektert i dette landet. Dette er jo ett land der alle skal føle seg trygge og velkomne!

No need for ett bilde i dette innlegget...

 • 0

  FASCINERENDE...

  Det er skikkelig fascinerende å se hvor mange klikk man kan få inn på bloggen så lenge over skriften er riktig, at man har en ordentlig ''clickbait''. For noen dager så skrev jeg om at det var veldig mye nakenhet på forskjellige blogger og ettersom overskriften var ''mye nakenhet'' så fikk jeg putselig over 200 klikk innom bloggen min og jeg blir glad så lenge jeg har over 30 stk. 

  Men trur jeg må ta meg ett kurs på hvordan overskrifter jeg skal lage meg i fremtiden, sånn at folk vil klikke innom å se hva jeg har skrevet om. Jeg vet jeg er den minst spennende personen som finnes, jeg er jo ikke med i noen TV-serier så det er jo ingen som vet hvem jeg er. Så kanskje jeg må melde meg på noe bare for å få følgere over alt(?), ikke vet jeg men det virker litt sånn. Hvem vet hva som skjer i fremtiden.. Kanskje jeg plutselig dukker opp på skjermen din! 

 • 0

                                                                                                                                                                                                                              ANNONSE
  MASSE TILBUD!!!!

  Hei, jeg har vært innom en nettside som heter campadre.no og herregud så mye salg dem har der. Det opp til 90% rabatt på nesten alt som er der, de har 2XU utstyr fra alt mellom 20%-60% rabatt og de har så utrolig mye mer! Dette er en nettside for både menn og kvinner, om du kanskje har en kjæreste om er litt kresen på klær er dette det rette stedet å finne dyre men billige klær og andre ting. Det er jo også klokker, sko og tilbehør der. Det er veldig viktig at dere lager dere en bruker sånn at dere får medlemsrabatten når dere handler eller så får dere ikke de rabattene dere skal ha.

  Om du er en person som er veldig glad i klesmerker så er dette virkelig en side du burde stikke innom, de har alt fra bjørn borg - timberlands, jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av mine favoritter og hva jeg har klart å klikke hjem til meg selv! Jeg er ei som er veldig kresen når det gjelder klær, men på denne siden så klarte jeg å klikke med meg ganske mye ettersom jeg også sparte veldig mye penger på å handle der, det er jo som sagt mellom 20%-90% på nesten alt du måtte ønske deg. De merkene jeg kommer til å legge ut bilder av er de merkene jeg er mest interessert i, men om du klikker deg inn HER så kan du se en oversikt over alle merkene dem har og det er sykt mange! 

  Her kommer det noe av det jeg klikket hjem, det er så mye mer der. Klikk dere inn, er så verdt å handle der. Aldri fått så mye rabatt som jeg fikk på denne nettsiden og aldri spart så mye penger i hele mitt liv trur jeg. Gleder meg virkelig til disse varene kommer hjem til meg <3 <3 

  BJØRN BORG

  1 HER | 2 HER | 3 HER | 4 HER | 5 HER

  J.LINDEBERG

  1 HER | 2 HER | 3 HER 

  KARI TRAA

  1 HER | 2 HER | 3 HER | 4 HER 

  RAYBAN

  HER 

 • 0

  HERREGUD FOR EN DAG..

  Natten har vært helt forferdelig og jeg har nesten ikke sovet, skulle tidlig opp for å dra på jobb. Kjente på hele kroppen når jeg våknet at det var det siste jeg ville, kroppen var helt i mot at jeg skulle reise meg opp fra senga. Jeg har fått ny jobb, så nå jobber jeg på Lillestrøm Meny og det blir morsomt å være en del av Meny igjen fordi jeg jobbet jo på Meny Jessheim for snart 4 år siden.

  Når jeg var ferdig på jobb så kjente jeg på kroppen at jeg var sykt sliten og at jeg bare måtte rett hjem, når jeg kom hjem spiste jeg litt og gjorde litt lekser. Lekser satt jeg med i nesten to timer og sluknet helt etter det, nå har jeg endelig spist middag og kroppen henger da litt med. For dere som ikke har lest bloggen før så har jeg fått lungebetennelse igjen og går på sterke antibiotika piller igjen og er veldig lei...

  Men ha en super duper kveld videre, ikke glem "jævla homo" i kveld! <3<3

 • 2

  HVA ER PERFEKT?

  Definisjon: Perfekt, fullkommen, fullendt; fullkommen utlært, helt hjemme (særlig i et språk, et fag).
  Det er så mange som bruker det ordet når dem skal beskrive noe dem liker, spesielt nå er ordet perfekt brukt så utrolig mye når det gjelder kropp. Det er så mange jenter som ønsker seg den ''perfekte'' kroppen, men hva er egentlig en perfekt kropp? 

  I noen land så feter dem opp jentene sånn at menn har lyst på den, andre land er det om å være tynnest og høyest som mulig. Men er i Norge har man en perfekt kropp om man er slank, har stor rumpe, veier nesten ingenting og har muskler. Jeg har støtter at folk trener for å holde kroppen frisk og rask, jeg elsker selv å trene. ''Perfekte'' kroppen kommer veldig mye an på hvilket land du er i, ''perfekt'' kropp er forskjellig fra land til land. 

  Men min definisjon om en perfekt kropp er at den personen er selvsikker på seg selv, byr på seg selv og ikke er redd/flau over sin egen kropp. En person som elsker seg selv for den den er og ikke prøver å skjule kroppen sin bak store klær! 

  Kropp er kropp, vær fornøyd med den du har for du har bare en av den. By på deg selv, ikke vær sjenert! <3 <3 <3 

   

 • 1

  MINE TOPP 3 SERIER..

  1. EMPIRE - Dette er en drama serie, dette er virkelig en serie for dere som elsker å se på drama. Det handler om en familie som startet med ingenting, moren havet i fengsel mens resten av familien bygde opp et navnet utenfor hennes rekkevidde. Hun kommer ut til slutt og da begynner alt dramaet. 
  Dette er en serie som er verdt å se, om dere liker musikk og drama. Kjør på, se denne serien!!


  2. SNIKSKYTTER/SHOOTER - Dette er en serie basert på filmen, jeg trur dette er før hele filmen starter. For i denne serien har han familie, det har han ikke i filmen. Hovedrollen heter Bob Lee Swagger og er Amerikas beste snikskytter og serien dreier seg for det meste om han og hans venner. Dette er en "millitær" serie om jeg skal kalle det, dette er en serie for dere som er interessert i drama og mye action. Verdt å se om dere har sett filmen!


  3. GAME OF THRONES - Jeg regner med at de fleste har hørt om denne serien, jeg elsker denne serien! Jeg startet å se de første sesongene med pappa og dro typen med på løpet. Nå elsker vi det!! Denne serien handler om flere personer, dette er en serie som er veldig mye fantasy. Det med fantasy er at jeg ikke trenger å tenke "dette hadde aldri skjedd i virkeligheten", her kan tankene bare gå løpsk. Mye drama, krig og drager ikke minst. SE!!!!


  Det eneste negative med disse seriene er at jeg må vente å lenge før neste sesong kommer, Empire kommer heldigvis ut denne måneden men de to andre er jeg veldig usikre på når de kommer ut. Jeg har også sykt dårlig tålmodighet at jeg nesten ikke klarer å vente, kan ikke tiden bare gå litt fortere?!
  Om dere har noen serier dere liker, kommenter det for jeg vil gjerne vite hva dere liker og kanskje det dukker opp noe jeg ikke har sett som jeg kommer til å like. Så skriv ned deres favoritter! 

 • 0

  ER SÅ SJALU... 

  Nå sitter jeg egentlig bare å ser på serie på netflix, og dette er en serie om Cameron Dallas og jeg kjenner på kroppen at jeg er sykt sjalu. Han er en gutt som begynte å poste bilder på instagram, videoer på vine og youtube, den dagen i dag er han kjent i hele verden. Han har sin egen serie der vi kan følge han og resten av MAGCON gjengen, det er så mye drama at jeg blir også litt irritert. 
  Dette er gutter fra 15-23 år og de reiser verden rundt, de tjener så mye penger og lever livet virkelig. Når jeg ser på det og spesielt de som er dem yngste så tenker jeg "hva har jeg gjort med livet mitt?" men det sånn er vel livet?

  Jeg tenker også "jeg skulle bare lagt ut masse" men disse guttene har ingen hemninger og de er veldig talentfulle. Jeg skulle bare ønske jeg var så talentfull og morsom! 

 • 2

  SETT PÅ FOTBALL..

  I dag så har vi vært å sett på fotballkamp på Stabekk, vi har sett Stabæk-Strømsgodset spille ettersom broren til kjæresten spiller på Strømsgodset og kampen var såpass nærme.

  Jeg er ikke så veldig glad i å se på fotball men elsker å spille det, men jeg ser på kamp når det er noen jeg kjenner.

  Heldigvis gikk kampen riktig vei å Strømsgodset vant kampen, noe som var veldig bra ettersom vi hadde tatt oss tiden til å reise inn for å se på! Jeg syns kampen var veldig spennende og det var mye morsom fotball å se ute på banen, så det ble aldri kjedelig.

  Etter kampen bestemte vi oss for å reise innom McDonald's ettersom vi ikke hadde spist middag og var veldig sultne. Det ble en god blanding med burgere og milkshake, så jeg skal innrømme at jeg er så sinnsykt mett!! Nå skal typen game litt med noen gutter og jeg tenke å bare slappe av med en film. Peace and love <3

 • 0

  ENDA MER PUPPESNAKK OG KROPPSPRESS.... 

  Jeg mener det er for mye kroppspress i dette landet her, dette er tydeligvis ett land der alle skal være perfekte. Ikke bare at det er kroppspress, men det er press uansett hva man gjør! Når man leser blogger så er 80% av dem så tynne at det ikke er mulig eller så har de fikset på ett eller annet på kroppen, det er ikke det at jeg har noe i mot at folk tar plastisk kirurg om det er det som skal til for å ikke være usikker på seg selv lenger. Men det å ta så mange kirurgiske grep at dem nesten ikke er til å kjenne igjen og ikke bare det, men det å være så åpen om det på bloggen sin der det er flere unge mennesker som leser. Når man er toppblogger så er det veldig viktig å tenke over det man skriver og hvilke bilder man legger ut, det er flere unge mennesker som vil bli som dere ettersom dere er forbilder for mange. Jeg selv leser så mange blogger, det er så mange blogger jeg virkelig ser opp til å liker meningene dems veldig godt men de må også tenke over hva dem legger ut. 
  Det å være så lettkledd som mange av de store bloggene har vært i det siste gir ett litt feil signal, ja dere er lettkledde for likestilling og ja de fleste guttene legger ut bilder av seg selv i bar overkropp. MEN likevel gir det ett helt feil signal til den yngre avdelingen vi har i dette landet! 

  Dere gir også jenter med litt dårlig selvbilde kroppspress, dere som legger ut så lettkledde bilder av dere er så pass sikre på kroppen deres og dere elsker hvordan dere ser ut, det flere jenter vil se ut som dere. Det er noe dere må huske på, jeg skal ta hånden på hjertet at når jeg ser disse bildene av dere så blir jeg usikker på min egen kropp og jeg blir faktisk litt deprimert. Jeg er for likestilling, men dere må sette litt grenser på hva dere legger ut.  Ja, jeg vet jeg ikke burde kanskje ikke henge meg oppi dette puppedramaet som har oppstått og jeg vet dette gir de større bloggene mer oppmerksomhet. Men jeg klarer ikke dy meg, jeg blir så irritert på dette! Gutter går i bar overkropp fordi det er bare sånn verden er blitt, det av vi jenter skal dekke puppene våre er bare noe vi må leve med, likestilling eller ei.. Vi må bare skjønne at noen steder så går grensen, det er ikke sånn at på sommeren så går vi jenter toppløse midt i Oslo by. Jeg vil kalle det blotting på høyt nivå!!

  Det er sikkert så utrolig mange av dere der ute som kommer til å være så uenige i det jeg skriver, men dette er min blogg og min mening. Dere kan være så uenige dere bare vil men dette er MIN mening, ferdig. 

 • 1

  ROLIG DAG...

  Denne dagen har vært så rolig og så deilig, jeg og kjæresten har slappet helt av og ingen av oss har gjort noen ting som helt. Vi har sett på film, serie og alt som kan sees på en tv. Vi har spist pizza og kebab, lagd vafler med is. Så skal sies at denne dagen har vært så avslappende som det over hodet er mulig å få til. 

  Selvom det ikke har vært en rolig dag her på bloggen, sist innlegg fikk litt mer oppmerksomhet enn det jeg forventet. Plutselig hadde jeg nesten 300 stk som var innom her, pleier å ha rundt 20 stk så ble en hektisk blogg dag. Men det er alltid morsomt å se at meninger blir lagt merke til!

  Morgen dagen blir litt annerledes, skal se fotballkamp og trene. Skal fortelle litt mer i morgen og skrive litt mer om dagen i morgen! 

 • 6

  BLITT LITT FOR MYE AV DET..

  Nå for tiden har det vært veldig mye nakenhet på alle forskjellige blogger, jeg har ikke noe i mot nakenhet.. Men husk at de fleste som leser blogg er små barn og jeg syns det blir litt for drøyt at folk skal legge ut toppløse bilder av dem selv, samma det om guttene gjør det.. Vi blir jo ikke kåte av brystene til guttene mens guttene blir kåte av brystene våre, brystene til ei jente er jo veldig seksuelt og det er det mange gutter pleier å søke opp på når dem er kåte.

  Men herregud, kjør på å legg ut toppløse bilder... Men bare tenk over konsekvensene deres, det er små barn som leser bloggen eller noen perverse menn/gutter som kanskje sitter å runker til de bildene dere legger ut. Bare husk på det!

  Jeg er ikke ei som kan nekte andre i å legge ut bilder dere vil legge ut, men jeg syns det blir litt for drøyt for en blogg..

  Min mening om dette, jeg syns det blir litt mye. De bloggene som har lagt ut er noen av de bloggene jeg elsker å lese, men mistet litt respekt for nåe det poppet opp masse toppløse bilder!

  Over og ut.. Vil gjerne høre meningen dere også?

 • 0

  LANG DAG I GÅR 11.09..

  Dagen igår ble mye lenger enn det jeg hadde planlagt, jeg skulle se på laget mitt spille fotballkamp ettersom jeg ikke kan spille selv og på laget spiller også min kjære søster.

  Mens jeg og pappa stod der å så på kampen fikk henne ballen knall hardt i huet/tinningen å falt rett ned på bakken, hun svimte av. Hun lå der bevisstløs i flere minutter så hun måtte bæres av med båre å hele pakka!

  Heldigvis var det en lege på stedet, ba oss dra på legevakten og etter det ble vi sendt rett til ahus, på ahus var vi vel i nesten 7 timer før vi fikk svar på alle prøver og fikk dra hjem.

  Planen var jo ikke å bruke 7 laaange timer på ahus etter kampen, planen var jo å reise hjem å spise middag. Vi reiste fra ahus 04.30 ca.. Men heldigvis var det ikke noe mer enn en kraftig hjernerystelse hun hadde fått <3<3

 • 0

  Har ikke PC for tiden...

  Det kommer til å bli mye mobilblogging nå en liten periode helt til jeg får rævva i gir til å kjøpe meg en ny PC. Den gamle har endelig sagt god natt og nå har jeg endelig en unnskyldning til å kjøpe meg en ny en, men først så må jeg bli frisk å komme meg ut av denne sengen.

  Som for noen måneder siden så hadde jeg lungebetennelse og har søren meg klart å dra på meg det igjen, som sagt i forrige innlegg så driver jeg å tar noen sterke antibiotika tabletter. Kroppen min støtter ikke dem helt, så kroppen prøver å støte dem ut sånn at jeg blir sykt kvalm å må kaste opp.

  Så ja, det blir som sagt mobilblogging og skole.. Trening og jobb får stå over en liten periode!

  Har dere hørt den nye sangen til Zayn?! Jeg elsker den som bare søren <3<3

 • 2

  Denne helgen har vært veldig avslappende.

  På fredag så var jeg på lønningspils med jobben, det endte helt greit. Alle trudde vi hadde leid lokale sånn at alle under 20 år også kunne være der, men ble ikke sånn så alle under 20 år ble sendt hjem 23.00 av vekterne på det utestedet.

  Litt senere samme kveld ble jeg hentet av kjæresten, vi slappet helt av når jeg kom til han. Jeg sovnet veldig fort ettersom jeg er syk og går på antibiotika å hele pakka igjen..

  Lørdag og søndag har vært rolige, vært med kjæresten begge dagene men han har jobbet til 23.00 og i dag så reiser han tilbake til Elverum etter jobb så jeg ser han ikke før helgen igjen. Så nå ligger jeg egentlig bare i senga med ansiktsmaske og dårlig mage, denne antibiotikaene tar knekken på kroppen min så jeg gruer meg til skole jobb i morgen..

 • 1

  FÅTT EN RABATTKODE...

  Jeg har vært så heldig å fått en rabattkode fra NA-KD.com som jeg har fått æren av å dele med dere, de har så utrolig mye fint på nettsiden dem. Dere burde virkelig gå inn å sjekke ut hva dem har, klikk med noe hjem! 

  Om det er ett nettsted jeg virkelig har lyst til å samarbeide med i fremtiden så er det denne nettsiden her, jeg trur jeg er innom denne nettsiden flere enn 20 ganger om dagen å sikler over alle klærne som er der.
  Men det er ikke bare klærne, all assesoriene som er der. Åååh, de er virkelig til å dø av. Klikk med dere noe fint!
  Skal legge med noen bilder av ting jeg virkelig har falt for på denne nettsiden.

  Rabattkoden er: hello09

 • 1

  IDEALOFSWEDEN...

  Jeg vet ikke om dere har fått det med dere enda, men idealofsweden har en rabattkode jeg gjerne vil dele med dere. For dere som ikke vet hva denne siden er så er det en nettside som selger mobiltilbehør her finner dere noen av de søteste og fineste dekslene dere kommer til å finne. Jeg ønsker meg alle sammen!!

  Rabattkode: CELEBRATE

  Slenger med ett bilde av mine favoritter:

  1 HER | 2 HER | 3 HER | 4 HER

 • 0

  BESTE SOM FINNES...

  I dag skal vi spise noe av det beste jeg vet om, det er en god deilig biffmiddag. Jeg kan nesten ikke vente med at middagen skal bli ferdig!!
  Det er også lenge siden vi har vært fire rundt middagsbordet, endelig er pappa, søstera min og kjæresten min hjemme samtidig. Det er ikke så ofte lenger ettersom pappa jobber skift og kjæresten bor i Elverum. 

  Kjæresten bor hos meg i helgen ettersom han jobber på Gardermoen og han jobber tidlig, så det er mye kortere for han å reise fra meg enn fra foreldrene sine på Lørenskog. Han har tidligvakter så det er ikke så mye vi skal gjøre denne helgen, han skal jo opp kl 0400 disse dagene og sover nesten hele dagen etterpå så jeg ser nesten ikke så mye til han. Men koselig at han er her enn på Lørenskog uansett! 

  Jo, om dere ikke har fått det med dere så har jeg flyttet tilbake til pappa fordi jeg begynte å studere i Oslo. Så for meg var det enklere å pendle fra Kløfta med tog enn frem og tilbake til Elverum hver eneste dag, vet at det hadde slitt meg ut mer enn skolen. 

 • 1

  SOM OVERSKRIFTEN SIER...

  Jeg elsker solnedganger, de er så utrolig majestetiske. Det å kunne se himmelen forandre farge foran deg er bare så utrolig vakkert, jeg elsker å gå turer eller sitte å se på solnedganger. Det er ro i sjelen, bare å slappe av å tenke på så utrolig mye rare ting når det først skjer. 

  Det å oppleve de mest fantastiske solnedgangene og kunne ta ett bilde, ett minne for livet. Jeg elsker det!
  Bare se på de bildene jeg legger ut, helt sykt hvor forskjellig en solnedgang kan være. Alt fra litt lys rosa til ildrød farge. Jeg blir så fasinert over dette!
 • 0

  IKKE MANGE SOM LESER...

  Jeg vet det ikke er så mange som leser bloggen min(enda), men jeg trenger litt inspirasjon og håper dere som faktisk tar dere tid til å klikke innom kan hjelpe meg med det.

  Jeg er så usikker på hva jeg skal blogge om, så jeg lurer egentlig på hva dere er på utkikk etter å lese eller se her på bloggen. Er det noen dere savner? 

  Jeg vurderer å ha en liten spørsmålsrunde,eller noe lignende! Jeg tar i mot alle tips som overhodet er mulig å få her. Tusen takk til dere som leser denne bloggen og er så tålmodige med meg! 

 • 0

  HØSTEN ER HER...

  Som dere vet så har høsten kommet, det er en av favoritt tiden på året. Det er fordi det er på tide å fornye garderoben litt igjen, og jeg kan ikke vente med å få lønning sånn at jeg kan handle litt!

  Har sittet på nelly i noen timer nå bare for å få litt inspirasjon til hva jeg vil og ønsker meg, men har for det meste sett på jeans og gensere. Det å ha en fin jeans på høsten men den utrolig fin genser som også er litt stor, det er det beste som finnes å gå med. 

  Jeg tenkte jeg skulle legge ut litt bilder av de genserne og jeansene jeg har sett på å lagt inn i favoritter!
  Håper dere liker noe av det jeg har lagt ut, legg gjerne igjen en kommentar på hva dere syns var finest og om dere har noe link til deres favorittplagg på nelly. 


  1 HER | 2 HER | 3 HER | 4 HER | 5 HER | 6 HER


  1 HER | 2 HER | 3 HER | 4 HER | 5 HER

 • 0

  Hei.. Som jeg skrev for noen dager siden så skulle jeg egentlig legge ut bilder av de fylte paprikaene jeg og pappa laget, men jeg glemte det helt.

  Så tenkte å skrive en liten oppskrift av hva dere trenger til å lage det.

  Oppskrift til 2 pers;

  4 store paprika

  400g kjøttdeig

  Tacokrydder

  Ost

  Først du gjør er å kjære paprikaene i to på midten så det blir to fine båter.

  Deretter så renser du dem, fjerner frø osv.

  Etter du er ferdig med det så steker du kjøttdeig sånn som når du lager taco.

  Når det er ferdig stekt fyller du alle paprikaene med kjøttdeig, senere strør du ost på toppen.

  Legger det i ovnen på 200 grader i ca 15-20 minutter.

 • 0

  HAR FORTSATT RABATTKODE TIL DERE...

  Gå inn på bodymagic.no å handle noe dere liker der, og ikke glem å bruke rabattkoden: shellaamarie10 for å få hele 10% avslag på det dere handler. 
  De har alt fra treningstøy til waist-trainers, klikk inn å se om det er noe dere liker!!


 • 0

  JEG TRENGER VIRKELIG HJELP...

  Jeg trenger hjelp til å designe bloggen min, kjenner jeg noen som leser bloggen min eller kjenner dere noen som designer blogger gratis? Jeg trenger virkelig ett nytt design her, jeg er så lei av dette designet jeg har. Så jeg trenger hjelp!!! 

  Enkelt og greit innlegg. 

 • 0

  DENNE KVELDEN BLIR VELDIG ROLIG..

  Denne helgen blir en aldeles rolig helg, jeg merker jeg trenger en rolig helg etter en laang uke på skolen og fadderuka uken før. Det å kunne vite at jeg ikke skal noen ting denne helger føles så utrolig deilig, jeg kan gjøre hva jeg vil og ikke bry meg om at jeg er sen eller noen ting. 

  I kveld så er det bare jeg og pappa som er hjemme i huset, søs skal bort. Så i kveld skal jeg og pappa lage fylte paprika, spise gele og kose oss med Game of Thrones noe som søstera min ikke er så fan av.
  Som dere ser da, så er det virkelig ikke så veldig mye spennende som skjer denne helgen, eneste er vel at jeg skal på fotballtrening i morgen ellers er det ikke så utrolig mye å skryte av. Selvom jeg ikke skal klage på en rolig helg! 

  Jeg legger ut bilder senere av resultatet på de fylte paprikaene jeg og pappa skal lage og geleen!

 • 1

  BEGYNNE Å TA LITT MER BILDER..

  Jeg har vurdert dette veldig lenge å det er det å kunne ta bilder, jeg har så utrolig lyst til å lære meg å ta ordentlige bilder. Det å vite hvordan effekt jeg skal bruke på kamerat mitt og få ordentlige bilder, lære meg å bruke redigeringsprogram!

  Tenkte å legge ut noen bilder jeg har tatt i det siste. 
  SONY DSC
  SONY DSC  Legg gjerne igjen en kommentar, gi meg tips til hva mer jeg kan ta bilde av.

 • 1

  Jeg har hatt vippe extentions en god stund nå og skal si jeg er så utrolig fornøyd.

  I dag var jeg å fylte på igjen og det gjør jeg hos Lashes by Kasja i Oslo, og det er på Salong 2 hos Tanya. Jeg er så utrolig fornøyd, jeg var veldig skeptisk ettersom sist jeg hadde det så mistet jeg alle vippene mine.

  Jeg har volume, de har også singel og ekstrem volume.

  Om dere vurderer vipper, ta det hos Lashes by Kasja enten om det er salong 1 eller 2. Jeg anbefaler dem på det sterkeste ❤

 • 0

  Da er jeg kommet hjem fra Spania, utrolig kjedelig å komme hjem til regn og overskyet. Men sånn er livet, jeg skal virkelig ikke klage. Jeg har tatt to fantastiske uker i Spania og jeg gleder meg allerede til å reise ned igjen neste år, vi hadde 30+ grader alle dagene og lå egentlig ute å stekte oss ihjel.

  Det eneste positive med å komme hjem er å få sove i sin egen seng, jeg er hjemme hos pappa en uke nå før jeg skal videre til Elverum. Jeg gruer meg litt til å reise opp igjen ettersom jeg blir alene der fordi kjæresten skal passe hunden og jobbe en del.

  Men da har jeg jo noe å glede meg til og det er å se kjæresten igjen.

  Skal si jeg savner Spania allerede!!

  Natta alle sammen ❤

 • 0

  VANNSKELIG Å BLOGGE..

  Jeg har egentlig helt glemt bloggen litt jeg etter sist innlegg, det beklager jeg veldig.

  Men det å prøve å huske på bloggen mellom alt som skjer her nede er faktisk veldig vanskelig og jeg prioriterer ting her nede først!

  Nå ligger jeg å soler meg som jeg har gjort alle de andre dagene her nede og jeg stor koser meg. Det er enda 11 dager til jeg skal hjem og jeg skal prøve å ligge mest mulig i sola, for ettersom jeg har hørt så har det nesten bare regnet hjemme.

  Kos dere videre i dag for det skal jeg ❤

 • 2

  Hei alle sammen, nå kommer det helt sikkert mye blogginnlegg fra mobilen en periode frem. Jeg er nå i Spania, dro i går tidlig og har vært her i ett døgn allerede.

  Jeg har jo klart å glemme datamaskinen min hjemme av alle ting, men mobilen redder.

  Skal prøve å blogge hver eneste dag, men lover ingenting ettersom jeg er på ferie og prioriterer det først og fremt :-)

  Kos dere videre ❤

 • 0

  BRUKE OVER 1000KR PÅ EN GOD SAK..

  Jeg brukte nettopp over 1000kr på en fantastisk god sak og jeg angrer ikke, jeg kjøpte to gensere og en t-skjorte fra nettsiden til One Love Manchester. Da får jeg noe fint samtidig som alle pengene går til en så utrolig fin sak.

  Jeg kjøpte den hvite genseren Ariana Grande hadde på seg i går, en svart hettegenser og en svart t-skjorte og jeg mener virkelig de pengene var verdt det. Det er jo penger jeg helt sikkert hadde brukt på mat eller noe annet tull uansett, så å bruke dem på dette angrer jeg ikke på! 

  Gå inn å støtt denne saken selv: OneLoveManchester

 • 2

  DET BLE IKKE NOE TUR TIL SVERIGE..

  Vi bestemte oss for å droppe Sverige i dag ettersom alle tre var ganske slitne og ville bare slappe av, vi tenkte kanskje det kom til å bli en del mennesker der i dag fordi det ikke er en helligdag i Sverige. 
  Så dagen i dag går på å pakke helt ferdig, ta vare på meg selv med litt ansiktsmaske og annet. Jeg skal ha en skikkelig spadag for meg selv tenker jeg, ha på morgenkåpen i hele dag og bare bli inne, jeg elsker virkelig å bare være hjemme alene i mine egne tanker. 

  Senere så blir det vel litt grilling ettersom været har endret seg fra regn til sol, jeg gleder meg til grillmat for jeg merker det er en stund siden jeg har hatt det nå.

  I morgen skal jeg ta turen inn til Oslo, fikse vippene mine også skal jeg møte ei venninne der senere på dagen og det gleder jeg meg til. Det blir kjempe koselig å se henne igjen, det er en stund siden jeg har møtt henne nå så det blir gøy. 

  Men nå skal jeg slappe av! Peace <3

 • 0

  ONE LOVE MANCHESTER..

  I kveld så gikk jo den minnekonserten for dem som døde under terrorangrepet i Manchester etter Ariana Grande konsert, den konserten er noe av det fineste jeg har sett på lenge. Jeg er så utrolig stolt av den jenta, at hun har klart å fikse dette på bare en uke! 

  Jeg satt så å si under hele konserten å gråt og man kunne virkelig se på artistene at dem slet litt med å holde masken for å ikke gråte. Jeg satt jo å så den med pappa og søstera mi, vi koste oss og gråt alle sammen. Jeg er så utrolig stolt over alle som stilte opp der for å vise sin støtte og at så mange mennesker tok turen ut dit selv om det grusomme i London hadde skjedd, virkelig stolt. 

  Jeg er kjenner jeg er glad for at jeg tok opp denne konserten, for den vil jeg se så mange ganger til! 
  Men nå er det tid for senga og en god natt søvn. Natta mennesker, love <3


   

 • 1

  ANDRE GANGEN PÅ BARE FÅ DAGER...

  Det at dette er andre gangen på bare noen få dager at det skjer noe så grusomt i England, jeg har ikke ord!!
  Dagene mine starter alltid med at jeg sjekker vg og alle andre nyhets nettsider for å følge med på hva som skjer, for det skjer så utrolig mye fælt. Men det å lese om et nytt terrorangret i England etter bare noen få dager etter det som nettopp hadde vært. 

  Jeg vet ikke hva som får mennesker til å gjøre sånne grusomme ting som det, jeg blir bare helt tom for ord. Verden er så urettferdig og disse menneskene som har død eller er alvorlig skadet fortjener ikke dette. 

  Jeg blir så utrolig sint og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal skrive uten å fornærme noen mennesker. SÅ jeg stopper her!

  MINE TANKER GÅR TIL LONDON!

 • 0

  REKKER JEG ALT JEG SKAL?

  Om tre dager så reiser jeg til Spania med kjæresten og jeg gleder meg veldig til å komme meg bort fra dette været å komme meg ned til sol og varme, men jeg skal prøve å rekke så utrolig mye før jeg reiser. Jeg klarer jo ikke planlegge før noen dager før og da kommer jeg på så utrolig mye jeg skal gjøre, men det verste er at det er helligdager så alt er jo stengt. 

  Jeg skal huske å kjøpe nye bikinier, litt nye sommerklær som jeg kan bruke der nede de første dagene før jeg skal shoppe og ikke minst jeg må rekke å fylle på vippene mine. Det med vippene var jeg veldig heldig med at de hadde ledig time hos Kasja i Oslo og får fylt dem opp på tirsdag dagen før jeg drar og jeg gleder meg til å få fylt dem opp igjen fordi de er nesten helt borte.

  Men planen disse dagene er vel å bare bruke tiden hjemme hos pappa, vi skal vel til Sverige en av dagene heldigvis sånn at jeg får shoppet det jeg trenger og kan bli ferdig med å pakke. Har jo egentlig pakket allerede ettersom jeg har reist fra Elverum til Kløfta for å være hos pappa noen dager.  Så nå ligger jeg bare i senga, hører på musikk og prøver å fikse en awsome spilleliste som jeg kan høre på når jeg er i Spania. 

  Har blitt helt hekta på den nye sangen til Amanda Delara-New Generation, gå inn på spotify for å høre på den!


  Jeg tar gjerne i mot musikktips! 

 • 0

  FOR EN DAG..

  Denne dagen har bare vært å slappe helt av, jeg har beholdt plassen i sofaen og sett på serier i hele dag. Neida, ikke hele dag.
  Jeg har også vært ute på en løpe tur, først gikk jeg opp til Sagtjernet og etter jeg hadde gått opp dit så tok jeg meg en løpetur rundt der. Det er en så utrolig behagelig runde og det er jo en så fin sti å løpe på også, ettersom jeg har litt problemer med knærne mine så er det viktig for meg å løpe mest mulig i skog der bakken er myk eller at jeg løper i oppoverbakker. Derfor så trener jeg helst i skogen eller så løper jeg i trapper!

  Nå sitter jeg i sofaen helt ren og pen etter en deilig lang dusj, så må vel bestemme meg for hva jeg skal spise til middag. Usikker på om jeg vil ha spaghetti eller kjøttboller i brun saus, vil jo egentlig ha alt nå fordi jeg er så himla sulten etter denne treningsøkten. 
  Så her sitter jeg å tenker på hva jeg skal spise mens jeg sitter å ser gjennom NA-KD som jeg skrev om i det siste innlegget, har enda ikke klart å bestemme meg helt for hva jeg vil ha. Se gjerne det siste innlegget å si hva dere er finest, klarer virkelig ikke bestemme meg! 


  Her er ett bilde av runden jeg løp.

 • 0

  20% HOS NA-KD..

  Her er en liten rabattkode dere kan bruke på na-kd.com, de har utrolig mye fint der. Verdt å klikke innom for så se om, om dere aldri har brukt denne siden før så burde dere hverfall sjekke den ut! 

  Rabattkoden er: WTF20

  KJOLE 1 HER | KJOLE 2 HER | KJOLE 3 HER 

  TOPP 1 HER | TOPP 2 HER | TOPP 3 HER 

  JUMPSUIT HER | BADEDRAKT 1 HER | BADEDRAKT 2 HER 

  KLIKK DERE INN

 • 0

  HERREGUD, TENK AT DU ER 23 ÅR.

  Idag fyller den snilleste, kjekkeste og mest omtenksomme personen 23 år. Tenkt at jeg er så heldig som får oppleve ting med deg, tenk at i dag blir du faktisk 23 år! 
  Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har deg i livet mitt, Fredrik. Du er virkelig oppturene mine hver eneste dag, du er den som får meg til å smile fra jeg står opp til jeg legger meg. Tusen takk for at du holder ut med meg og at jeg er så heldig som får våkne opp med deg og legge meg med deg hver eneste dag. Jeg kan ikke vente med å feire mange flere bursdager og helligdager med deg i fremtiden, tenk at vi har opplevd så utrolig mye samme på bare tre år og jeg gleder meg til maaange fler år med deg. 
  Jeg elsker deg så utrolig mye.
  Jeg syns det er utrolig kjipt at du jobber denne helgen og at vi ikke er sammen, men vi skal feire den så fort du er hjemme og vi skal feire den enda bedre når vi er i Spania sammen og kan bare slappe helt av.


   GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN KJÆRE!

 • 0

  RABATTKODE..

  Gå inn på bodymagic.no, bruk rabattkoden for å få hele 10% på kjøpet ditt. Rabattkoden er som skrevet: shellaamarie10
  Dem har utrolig mye fin på denne siden, alt fra waist trainers til treningstøy. Klikk innom for å se om dere finner noe dere liker, og ikke glem å bruk koden!
 • 3

  ER DET EN NETTSIDE JEG ELSKER..

  Så er det nelly, jeg er så avhengig av alle klærne dem har der. Jeg klarer alltid å finne meg noe jeg klarer å bli forelsket i, jeg vil bare kjøpe alt som er der uten å tenke på penger. Det hadde vært noe det!
  Her kommer det noen bilder av hva jeg har forelsket meg i denne gangen, klikk dere inn HER for så kjøpe noe da!

  KJOLE 1 HER | KJOLE 2 HER | KJOLE 3 HER


  KJOLE 4 HER | KJOLE 5 HER | KJOLE 6 HER


  KJOLE 7 HER | JUMPSUIT HER | TOPP HER |

  Hvis du ser noe du liker, så klikk dere inn HER da. Jeg er hvert fall forelsket i alt på denne nettsiden!

 • 0

  BLITT LITT LITE I DET SISTE...

  Det har blitt litt lite blogging her ser jeg og det beklager jeg virkelig for, jeg har vært opptatt. Det har jo også vært 17.mai, det er jo snart en uke siden jeg la ut ett innlegg her. 

  Disse siste dagene har jeg slappet av og vært sammen med familien, jeg har jo også vært en tur i Sogndal som jeg skrev om. Min søster Jenny har jo nettopp blitt ferdig på folkehøyskolen i Sogndal og er jeg stolt av at hun klarte å holde ut ett helt år og nå har hun jo flyttet hjem igjen. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av henne den dagen hun hadde avslutning!

 • 0

  I MORGEN REISER JEG TIL SOGNDAL..

  I morgen så drar jeg til Sogndal for å besøke lillesøsteren min, hun har vært på folkehøyskole der nå i snart ett år og denne uken er den siste uken hun skal være der. Så i morgen reiser jeg opp for å hjelpe henne med å pakka og hun skal vise meg forskjellige utsiktspunkter, jeg gleder meg. 

  På lørdagen kommer pappa opp for å hente oss og for å være der til avslutningen hennes, jeg kan nesten ikke tru det allerede har gått ett skole år og hun er ferdig der. 
  Beklager for lite blogging, men har vært veldig opptatt disse siste dagene!

 • 1

  HUSK RABATTKODEN...

  Hei, ikke glem at dere får 10% hos bodymagic.no når dere bruker rabattkoden shellaamarie10 i kassen når dere sjekker ut!

  Mobilblogg..

 • 1

  LITE BLOGGING...

  Jeg vet jeg har vært elendig til å blogge disse siste dagene, jeg har vært veldig opptatt og har glemt kamerat når jeg skal ut så derfor har jeg heller ikke tatt så mange bilder heller. 

  Men i dag skal jeg hjem en tur til pappa, har jo ikke vært der på noen uker så en helg hjemme der nå blir veldig deilig kjenner jeg. Ikke tenke på å lage mat, handle osv. Jeg gleder meg jo også til å se pappa da! 
  Planen hos han er å ha en koselig grillmiddag på lørdagen med kjæresten også, fordi det er enda lenger siden han har sett pappaen min så dette blir veldig koselig. 


  Så får se om det blir mer blogging til helgen da, kos dere masse i helgen og nyt finværet!

 • 1

  FOR EN DEILIG DAG...

  Denne dagen var vært så sykt avslappet, jeg jobbet ikke så lenge i dag og kjenner jeg er litt glad for det. Jeg sov nesten ikke i natt fordi kjæresten har klart å bli syk så han har holdt meg våken nesten hele natten, så det å jobbet i noen få timer var perfekt i dag.

  Etter jobb så handlet jeg jo inn til middag, endte opp med fisk og grønnsaker noe som er så utrolig godt. Jeg var også ute på en god deilig løpetur og trent litt styrke i leiligheten. Men ellers har jeg bare slappet av og hatt en veldig deilig og avslappende dag. 


  Håper dere har hatt en super fin dag i dette fine været, nyt våren!

 • 0

  DA VAR DET SLUTT..

  Da var konkurransen over og vinneren er trukket, den som vant har fått en personlig melding av meg på instagram. 
  Håper virkelig du liker gaven du kommer til å få i posten, takk for deltakelsen!


  Ha en fin dag videre alle sammen!

   

 • 0

  RABATTKODEN...

  Husk at dere får 10% rabatt når dere handler hos bodymagic.no når dere bruker koden: shellaamarie10.
  Ikke glem å bruke den, de har veldig mye fint. Så husk å stikke innom å titt og handle litt om dere finner noe dere liker.  • 2

  NÅR VÆRET ER SÅNN HER...

  Jeg elsker Norge når været er sånn her, jeg er virkelig ikke ett vintermenneske men jeg liker vinteren altså. Sitte foran peisen med kakao og under ett ullteppe er super koselig og jeg liker det veldig godt.

  Men når været er sånn her, så kan jeg gå i minimalt med klær og trenger ikke ha boblejakka på meg og vintersko. Det å kunne sitte ute å bli litt brun i ansiktet, grille og gå masse turer i skogen. Dette er det jeg elsker, jeg elsker solen, jeg elsker været nå!
  Jeg håper dette været holder seg sånn her hele sommeren, jeg trenger ikke regn og tull. Jeg vil ha sol, humøret mitt blir 1000 ganger bedre med engang jeg vet det er fint vær.

  Nå jeg jeg nyte solen og denne dagen litt mer. Gjør det samme!

 • 0

  HERREGUD..

  Tenk at det allerede er 1.mai, tiden går så utrolig fort. Jeg var ikke å drakk natt til i dag og jeg kjenner jeg ikke angrer på det, jeg og kjæresten hadde en koselig kveld sammen jeg og han. Litt før vi bestemte oss for å se film og kose oss med godteri så spilte han litt med broren sin og jeg malte litt, det er så utrolig behagelig å bare sitte i min egne litt verden å male. Jeg tenker ikke på noe annet enn det som kommer på arket foran meg, alle andre tanker blir borte.

  Tenk at for tre år siden på denne dagen så var jeg i Stavanger, jeg var i forsvaret. Hele gruppa var ute på brygga å drakk sammen, men først så var jeg og noen jenter å spiste middag sammen, etter det dro vi til leiren for å fikse oss litt mer og kle på oss litt varmere tøy før vi møtte resten på brygga. Senere samme kveld så dro vi inn til byen for å drikke, det var jo så billig for alt der ute ettersom det var forsvarsrabatt på nesten alt sammen og nesten hele tiden + det var happy hour den dagen. 
  Jeg savner virkelig den tiden, det var så utrolig koselig og det var mennesker rundt deg hele tiden så du hadde aldri tid til å kjede deg.  Tenkte å legge ut litt bilder jeg fant fra denne dagen for tre år siden. 

  Bilde fra middagen, utrolig koselig med litt vin og god middag.

  Brygge bilde med kjæresten | Bilder fra stemningen ute på byen. 

 • 2

  I GÅR FIKK JEG MELDING..

  Om dere ikke har fått det med dere så har nelly 20% på utvalgte kjoler, meeeeen.. Det beste av alt er at jeg fikk en tekstmelding i går fra nelly der jeg fikk en rabattkode der jeg får hele 20% på alt fra NLY BRANDS også, jeg har så utrolig mange favoritter der at jeg skulle ønske jeg var millionær for da hadde jeg nok shoppet hele nettsiden. Jeg er stor fan av nelly, har handlet der i mange år på rad nå. 
  Rabattkoden er: EXCLUSIVE20

  Tenkte jeg skulle vise dere mine favoritter:
  Håper dere finner noe dere liker, i såfall klikk dere inne her

  1-HER | 2-HER | 3-HER

  1-HER | 2- HER | 3-HER

  1-HER | 2-HER | 3-HER

 • 0

  FOR EN HERLIG DAG...

  I dag så sov jeg ganske lenge, det var deilig og jeg trengte det. Når jeg stod opp så så jeg litt på tv, spiste litt og bestemte meg for å gå en liten tur som var på ca 6km bare for å få litt mosjon. Når jeg kom hjem fra denne turen så tok jeg meg en lang, deilig dusj. 

  Til lunsj spiste jeg naturell yoghurt med musli, blåbær, bringebær og to forskjellige meloner. Det smakte sykt godt og man blir faktisk veldig mett selv om man ikke skulle trudd det. Men det er vel på grunn av muslien og bærene, dessuten er det jo ikke meningen å bli stappmett heller ettersom man skal spise middag litt senere.   Etter jeg hadde spist så bestemte jeg og kjæresten for at vi skulle fortsette maratonet med Hobbiten og Ringenes herre, vi er snart ferdig. Vi mangler nå bare den siste hobbit filmen så er maratonet komplett og vi kan endelig si oss ferdige med det. Så vi har sett ferdig Hobbiten 2 i dag da og senere i kveld skal vi se ferdig siste håper jeg, vi pleier å ta en del pauser i disse filmene ettersom dem er så utrolig lange. 

  Etter noen timer med bare meg tid her på pcen og han på playstation så bestemte vi oss for å lage litt middag, og det endte med grillet biff med fløtegratinerte poteter og grønnsaker. 
  Vi bestemte oss for å grille biffen og grønsakene i dag etter som været var så utrolig fint, det har jo vært 15 grader og mer i hele dag. Vi har fått litt farge i ansiktet også etter å ha gått en tur, håper dette været holder seg frem til 17.mai. Humøret mitt er så mye bedre når været ute er fint, da får jeg lyst til å gjøre så utrolig mye!


 • 0

  HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN...

  Ikke glem at jeg har en konkurranse gående på bloggen der du kan vinne ett sett med ovale sminkebørster og børsterens. 
  Hvordan og hva dere må gjøre for å melde dere på er i innlegget om konkurransen!

  Innlegget er finner dere HER

 • 2

  I SAMARBEID MED BODYMAGIC.NO..

  Jeg har vært så heldig å fått en rabattkode jeg kan dele med dere alle sammen, på bodymagic har dem alt fra wait trainers til treningstøy. Dem har også waist trainers til dere menn/gutter dere ute!
  Dere har helt sikkert hørt mye om disse waist trainer korsettene som alle kjendisene bruker, Kim Kardashian, Khloe Kardashian og egentlig hele den familien bruker sånne for å få den smale fine midjen sin. 

  Rabattkoden er: shellaamarie10, dere er så heldige at dem vil gi dere hele 10% av salget deres. Så løp å finn dere noe fint!

  1-HER | 2-HER | 3-HER


  1-HER | 2-HER | 3-HER


  1-HER | 2-HER | 3-HER (liker denne, med egen mobilholder bak)

 • 3

  DET LILLE EKSTRA..

  For meg er det veldig viktig at hjemme mitt er mitt, at det er hjemmekoselig og at jeg trives i det. Det vil si at alle små detaljer gjelder, alt fra dørmatte til lampe i taket. 

  I dag var jeg innom senteret og der gikk jeg litt rundt, planen var å ikke kjøpe noen ting. Men det endte opp med en liten søt lykt, dørmatte og noen lys som skylle oppi denne lykten da. Jeg forelsket meg bare i denne lykten og derfor måtte jeg ha den, dørmatta kostet 50kr så den kjøpte jeg fordi den var billig. Men ettersom jeg kjøpte denne lykten måtte jeg jo fikse den litt sånn at den passet inn litt da. 

  Jeg plasserte disse lysene oppi lykten og satte den i gangen, ble veldig fornøyd med plassering og det ble veldig fint med lysene oppi. Veldig fornøyd!


 • 0

  DAGEN I DAG..

  Det har egentlig ikke skjedd så veldig mye i dag, jeg har bare slappet helt av egentlig. Jeg har gått to turer i dag, eller det var samme tur men en litt tidligere i dag og en for en time siden. Det er en veldig koselig tur og det er veldig deilig å bare kunne gå alene, tenke og slappe av med litt frisk luft. 

  Når jeg var ute i stad så var det en utrolig fin solnedgang, ikke den fineste jeg har sett men en veldig koselig behagelig farge å se på. På den brua jeg går over også så har folk festet hengelåser, det er så koselig å gå der. 

  Mer enn disse turene har egentlig ikke skjedd, jeg hat hatt fri fra jobben men i morgen skal jeg jobb litt igjen da, så det blir en liten jobbhelg igjen men det går bra.  Jeg fikset hjemmelagd burger til meg selv og skal si det smakte veldig godt. Nå sitter jeg å ser på løvenes konge og spiser nøtter fra nøttefabrikken, jeg så den filmen endelig hadde kommet på viaplay og det er så lenge siden jeg har sett den så da tenkte jeg at jeg skulle sette den på. Jeg syns den er like trist hver gang jeg ser på den, jeg går aldri lei. 

  Men jeg vil vite hva dere har gjort i dag? Fortell meg om dagen din!

 • 0

  ENDELIG HAR JEG TESTET UT...

  Idag bestemte jeg meg for å prøve tannblekingen jeg fikk i posten her om dagen, og jeg skal si dere at jeg er sykt fornøyd med resultatet jeg fikk etter en gang. Så jeg kan ikke vente med å fortsette å bruke denne litt mer, jeg har jo som sagt tidligere fikset meg abonnement på dette. Det er mye billigere enn å kjøpe en ny pakke hver måned, og jeg er sykt fornøyd. 

 • 2

  NÅR MAN ER AVHENGIG UTEN Å TENKE OVER DET...

  Jeg har funnet ut at jeg er blitt avhengig av produktene til Kylie Jenner, jeg bestiller ett eller to produkter hver gang jeg skal bestille noe. Jeg elsker disse leppestiftene, dem sitter så utrolig godt og dem varer hele dagen. De fleste av dem er matte leppestifter og en lipliner som hører til, de små boksene er det en gloss, matt leppestift og en øyenskygge. Jeg har også skaffet meg en av de første glossene hennes!

  I går lanserte hun leppestiftene hun har jobbet med Kim Kardashian, og som millioner av andre som var ikke jeg den eneste som ville ha denne kolleksjonen. Så jeg kom meg ikke videre etter å ha klikket på produktet og lagt det i handlekurv så var det plutselig utsolgt, denne kolleksjonen var ikke matte farger men mer som vanlige leppestifter og jeg hadde veldig lyst til å prøve den ut. 
  Men etter som jeg er så treg så får jeg vel prøve å skaffe meg den når den lanserer på nytt eller litt senere. 

  De produktene jeg har så lang er jeg så utrolig fornøyd med, de går til alle forskjellig hudtoner og jeg elsker hvor lenge dem sitter på. Når jeg bruker dem så trenger jeg nesten ikke se i speilet om jeg har leppestift igjen på leppene og jeg trenger ikke bekymre meg for å måtte ta på ett nytt lag hver time. Så disse produktene er virkelig verdt pengene mine, de er jo litt dyre men jeg syns det er verdt det!
   

 • 3

  SITTER HER Å VURDERER NYE SKO..

  Ettersom dette været ikke klarer å bestemme seg om det skal være sol eller snø så trenger jeg vel egentlig nye sko, jeg har jo masse sko fra før av men ikke sko som kan tåle hvilket som helst vær. 

  For to dager siden så var det jo strålende sol, igår og i dag var det plutselig snøstorm. Jeg skjønner egentlig ikke hva som skjer, håper bare det kommer litt fint vær snart og at det fine været holder seg.

  Jeg sitter nå på boozt.com og ser på sko. 
  Men problemet er at jeg ikke helt klarer å velge jeg bruker jo nesten aldri boots type sko, har ett par uggs men de blir jo så våte når snøen blir våt og det samme med converse og joggesko. Så må ha ett par boots som tåler snø, regn og egentlig all slags vær. Trenger derfor råd på disse forskjellige typene jeg har sett på:

  Timberlands | Chelsea | Hunter
  Alle disse typene og mange andre fine typer finner du HER

  Gi meg gjerne tips, vil vite hvordan disse er på føttene.

 • 0

  NÅ ER DET KONKURRANSE TID..

  Makeupmekka er ett av de stedene jeg handler mest ettersom sminken deres er veldig bra til en veldig billig penge så fant jeg en ting der jeg tenkte dere kunne vinne, så nå er det tid for en konkurranse. 

  Det dere kan vinne er ovale sminkekoster fra makeupmekka og kostrens. 

  Det eneste du trenger å gjøre er å skrive ned:
  Navn: 
  Instagram:


  Da kan det fort hende du får en personlig melding av meg der om du har vunnet, vinneren blir trukket den 3.mai. 
  LYKKE TIL

 • 0

  PROWHITENING VAR IKKE ALT JEG FIKK I POSTEN...

  Jeg fikk endelig den pakken jeg hadde bestilt fra makeupmekka, endelig kom det i posten. Det var vært sporing på denne pakken og den har ligget i Lørenskog i mange dager nå så endelig kom den og jeg kan ikke vente med å få en anledning til å sminke meg på det fulle, jeg sminker meg ganske sjeldent til vanlig. 
  Jeg håper det kommer en dag sånn at jeg kan prøve de falske vippene og egentlig alt jeg fikk med den vanlige sminken min. 

  Har nå også prøvd lipscuben og den luket helt utrolig og leppene mine etterpå ble så silkemyke at jeg ikke kjente igjen leppene mine selv, og leppeomaden luktet og smakte sykt godt den også. Jeg angrer ikke på det kjøpet for å si det sånn, nå venter jeg bare på en pakke til sånn at jeg kan fikse en konkurranse til dere mine kjære lesere! 

  Så følg med, snart kommer vel den pakken i posten og da er det endelig konkurranse tid! • 1

  ENDELIG MIN TUR..

  Endelig fikk jeg min første pakke med ProWhitening i posten og jeg kan ikke vente med å prøve den. Jeg har ikke akkurat de hviteste tennene, men de er ikke gule heller og jeg sier ikke nei takk til ett kritt hvitt smil. 

  Denne tannblekingen er strips du setter på tennene og lar dem sitte på i 30 min, tar de av også er tennene dine litt hvitere og det er jo super enkelt og bruke. Det er jo bare å sette dem på mens du ser en episode av favoritt serien din eller at du kanskje blogger da som er min plan. 
  Når jeg bestilte så tok jeg abonnement på dette sånn at jeg får en ny pakke hver måned, det blir billigere i lengden enn å kjøpe en pakke hver gang. Jeg gleder meg virkelig, dette er ett produkt som har fått så mye positiv kritikk!

  Jeg tenkte jeg skulle teste den ut i kveld, så kanskje det kommer ett innlegg om jeg er fornøyd eller ikke. Ååh, jeg gleder meg!
  Du kan også gå inn på nettsiden deres og få en gratis prøve! KLIKK DERE INN HER

 • 0

  TIDEN GÅR SÅ UTROLIG FORT...

  Tenk at vi snart er i mai, 2017 nærmer seg halvveis allerede og det føles som i går at vi gikk inn i det. Dette året her har gått så utrolig fort at jeg nesten ikke klarer å holde følge, jeg har allerede bodd her på Elverum i snart ett år også. 

  Det føles som om jeg nettopp flyttet hit med kjæresten, at vi kanskje har bodd her sammen i en måned eller to max. Men herregud, vi flyttet jo hit i august i fjor og nå er vi snart i mai. Jeg klarer ikke å tenke på det, jeg føler meg så gammel når tiden går så fort. Jeg føler jeg blir eldre mye fortere og det liker jeg ikke, jeg vil ikke bli eldre. For hvert eneste år tenker jeg alltid: '' hva har jeg gjort dette året? '' og det kommer alltid frem til noe, men ikke alltid det jeg håper på. Jeg vil jo gjøre noe med livet mitt, jeg vil jo bli husket for noe jeg gjorde. Hvem vil ikke det?
  Jeg håper virkelig jeg finner noe jeg virkelig liker å gjøre som jeg blir husket for, kanskje finner på noe eller gjør noe hvertfall. Vi får se, tiden vil vise hva som skjer. Jeg kan ikke vente med å gjøre noe!

  Jeg og kjæresten har også vært sammen i hele 3 år, jeg kan huske den dagen jeg møtte han som om det var for noen minutter siden. Jeg falt for han fra første stund, jeg ville ha denne gutten. Når jeg ser på han så ser jeg så mye kjærlighet, så mye glede og så mye omsorg. Han har så godt vare på meg og jeg bare elsker han! Jeg kan ikke tru vi har vært sammen i 3 år heller, det har som sagt gått fort disse årene.    

 • 3

  NYE TRENINGSKLÆR...

  Når jeg var ute å gikk tur så fant gikk jeg å tenkte på at jeg virkelig trenger noe nytt i treningsklær avdelingen i klesskapet mitt, jeg har jo ikke handlet noe nytt på så lenge og det er vel fordi jeg har vært veldig fornøyd med det jeg har. Eller fordi jeg er veldig veldig kresen og gjerrig så jeg ikke vil bruke penger på noe nytt som jeg har, men jeg trenger virkelig noe nytt.

  Jeg sitter derfor nå på intersport.no og ser etter noe nytt, litt inspirasjon. Jeg ser egentlig mest på en ny løpejakke som er litt vindtett og fin. Men jeg faller jo egentlig for alt som er på denne siden, for ser jo nå at jeg virkelig trenger nye klær.

  Jeg har falt helt for ''amin'' tightsene og jeg elsker alle fargene dem har. Men har tre favoritter!
   Jeg skal legge ut bilder av det jeg har falt for her på bloggen.   Ser du noe du liker? KLIKK DERE INN HER.

 • 0

  EN HELG ALENE HJEMME...

  Jeg har jo vært alene hjemme hele helgen, igår var jeg jo hos en venn å spiste pizza og snakket om alt mulig rart så det var veldig koselig. 

  I dag har jeg bare vært ute å gått en tur, har gått en runde som går gjennom Glomdalsmuseet og videre opp til veien og hjem til meg igjen. Det er en kjempe koselig og fin runde på ca 7km, kjente jeg trengte å komme meg ut å lufte tankene alene. Det beste som finnes er jo å kunne trene eller gjøre andre ting alene, for da er det jo ikke noe mas eller tull og ting er mye roligere. 

  Etter den lange gode dusjen jeg tok så så jeg litt på TV for å slappe av litt, så begynte jeg på middagen. I dag ble det taco selv om jeg var alene men det positive med å lage taco er at det alltid er litt rester. 
  Så jeg pakket inn restene i en matboks så i morgen så har jeg tacosalat til lunsj så det blir deilig å ikke tenke på hva jeg skal ha, planen i morgen er vel å dra bort til hoppbakken å løpe litt i trapper. Det er noe av den morsomste og verste treningen som finnes, men det er jo snart sommer og jeg skal jo til utlandet to ganger denne sommeren så må jo være litt i form, så jeg gled/gruer meg til i morgen. 

  Har også sett filmen ''Hidden Figures'' i dag, det er en film som er basert på en sann historie og den var veldig bra. Dette er en film som er verdt å se og den er faktisk veldig spennende, for det handler om tre afroamerikanske damer som jobber i NASA og gjør noe stort. Se filmen, du blir ikke skuffet. 

  Nå har jeg satt på ''Once upon a time'' som er en evertyr serie som kanskje ikke faller i smak hos alle, men jeg har sett den fra dag en og klarer egentlig ikke slutte å se på serien. Så jeg har bare fortsatt og fortsatt med å se den og nå er det plutselig 6 sesonger, så ser på siste sesong nå. 
  Men det blir mere Hobbiten når kjæresten kommer hjem, kan si det blir morsomt og deilig å bli ferdig med dette maratonet en gang for alle. Heh.   

 • 0

  DA VAR DET JOBBHELG..

  Fredagen jobbet jeg bra 15.00-23.00, når jeg kom hjem var jeg alene i leiligheten fordi kjæresten har dratt til Lørenskog for å ha jobbhelg han også. Når jeg kom hjem tok jeg meg en lang dusj og satte meg i sofaen for å se litt på tv og slappe av litt før jeg skulle legge meg, jeg tok ett glass pepsi og spise litt sjokolade da fordi jeg følte jeg fortjente det. 

  Men problemet er at jeg ikke er så veldig trøtt, jeg satte på en film som heter: Fantastic Beast og den var faktisk veldig bra. Den var mye bedre enn det jeg trudde den skulle være, men det er vel kanskje fordi jeg er en Harry Potter nerd da og elsker de filmene der. 

  Nå som filmen er over så må jeg vel tenke på å legge meg, jeg skal jo på jobb igjen kl 11.00 på lørdag men heldigvis jobber jeg ikke lenger enn til 17.00 så jeg har hele kvelden på å finne på noe morsomt. 

  Så lørdagen da, 11.00-17.00.. Det blir en bra vakt, regner meg at det er skikkelig rush på jobben sånn at tiden går så det suser og at jeg plutselig skal hjem. For planen på lørdag er å møte en venn, spise litt pizza og drikke litt vin så det blir veldig koselig, gleder meg veldig til det. Kanskje det kommer noen bilder senere på dagen av pizzaen vi skal lage eller jeg forteller om mere som har skjedd. 

  Men jeg får vel legge meg, klokka nærmer seg 02.30 og jeg skal opp kl 10.00. God natt mine lesere

  PS: følg med på bloggen, det erjo snart konkurranse tid!


   

 • 1

  FIKK IKKE SÅ BRA RESPONS PÅ OM JEG SKULLE HA KONKURRANSE...

  Jeg fikk egentlig ikke så veldig mye respons på om jeg skulle ha en liten konkurranse, om det var noe folk var interessert i.. Meen, jeg bestemte meg likevel for å bestille noe som noen kan vinne. 

  Så følg med, så kommer det en konkurranse. Det er en veldig fin premie som kommer, jeg bare venter med å få den i posten før jeg legger ut ett innlegg her om konkurranse. 
  Bilderesultat for konkurranse
  FØLG MED, FØLG MED!! 

 • 4

  NELLY NELLY NELLY

  Om du gleder meg til sommeren så har nelly endelig kommet med mange nye bikinier og badedrakter, selv er jeg bikini jente men herregud så mange fine badedrakter du har kommet med. 

  Jeg har lyst på alt som er der, disse nye bikiniene de har kommet med er bare til å dø for. Jeg elsker at det er litt sportye bikinier og at det er kommet ny mote, badedraktene er ikke så veldig badedrakter men mer som bodyer. Men Calvin Klein har kommet med så fine bikiner denne gangen at jeg er så forelsket, jeg vil ha alle modellene og alle fargene. 

  Om dere ser noe dere liker så klikk dere inn HER, finn dine egne favoritter. Nelly har ikke bare bikinier, de har alt du måtte ønske deg. 
  Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av mine favoritter her: 


 • 0

  I DAG ER DET KVELDSVAKT...

  I dag skal jeg jobbe kvelden da, jeg jobber i matbutikk som er åpen til 23.00 noe som er utrolig bra at er åpen så lenge for det er alltid en del mennesker som bestemmer seg for å ha noe til kvelds eller noen som har glemt noe de skulle hatt dagen etterpå og da vet de at de har en butikk som er åpen. 

  Det som er litt vanskelig med å planlegge dagen når man starter kl 15.00 er at man får ikke tid til så utrolig mye før jobb og ingenting etter jobb utenom litt kveldsmat og kanskje en film, men jeg er heldig som har fri igjen i morgen da så jeg trenger ikke stresse med å legge meg med en gang. Jeg regner med at det blir litt Ringenes Herre når jeg kommer hjem, får håpe det står noe kveldsmat klart til da sånn at jeg slepper å lage for jeg pleier å være ganske sliten etter noen timer på jobb. 

  Det koseligste med å komme hjem etter jobb er at når jeg kommer inn døren så sitter kjæresten der å venter og er like blid, det er høydepunktet med dagene er at jeg vet jeg står opp til det fine ansiktet hans og legger meg til det. Kan si jeg er veldig takknemlig for at vi flyttet inn sammen, men kan også si det er kjempe slitsomt. 

  Jaja, jeg får vel komme meg på jobb da. Kanskje det kommer ett innlegg senere i kveld, vet jo aldri hva dagen bringer. Kanskje det skjer noe kjempe morsomt på jobben som jeg vil fortelle dere om, vi får se.


  I WOKE UP LIKE THIS

 • 0

  MY SUNRISE ON THE DARKEST DAY

  Om du ikke har fått det med deg så har Justin Bieber kommet med en ny sang som heter: Despacito der han synger litt spansk også, jeg elsker denne sangen allerede! 
  Jeg legger ut videoen her med tekst så kan dere jo prøve å lære dere sangen selv.

  Hva syns dere om denne sangen?

  whwe0KD_rGw
 • 0

  KJØPTE JEG KONTAKTPLAST TIL KJØKKENET..

  Her om dagen så kjøpte jeg kontaktplast til kjøkkenet vårt, jeg har liksom alltid villet ha noe annet enn hvit kjøkkenbenk for jeg begynte å få litt lei den. Hun som bodde her før oss hadde bare malt den hvit så den begynte å flasse av litt maling, så da bestemte jeg meg for å prøve kontaktplast. 

  Jeg gikk inn på noe som heter: https://www.lindasdekorogdesign.no/ her har dem utrolig mange fine mønstre og design. Jeg skulle ønske jeg kunne kjøpe alle, men jeg har jo bare ett kjøkken så tenker neste prosjekt blir spisebordet eller stuebordet i en annen farge, kanskje kjøkkenskapene. Det er så utrolig lett og ganske billig, det er en billig måte å få ett kjøkken som ser mye dyrere ut enn det det egentlig er. 

  Når jeg kjøpte så hadde de salg på alt som var der og regner med det blir salg nå snart igjen så er vel bare å følge med, så skal jeg nok kjøpe inn litt til noe annet her i leiligheten. 
  Det var ganske enkelt å sette det på, mye enklere enn det jeg trudde. Det var jo bare som ett klistremerke, bare man måtte måle opp og klippe opp etter størrelsen på den tingen du skal sette det på.  Om dette virker som noe du kunne tenke det så er det jo bare å klikke inn, bare husk å måle opp det du skal fikse på sånn at du ikke får for lite!

  Jeg tenkte jeg skulle vise dere før og etter bilde.

  Kjøkkenbenken til venstre er sånn det var før, og høyre sånn det ble etterpå. Ble veldig fornøyd for å være første gangen. For om jeg bestemmer meg for en annen farge senere er det jo bare å rive av og finne ett nytt design, gleder meg virkelig til å teste på resten av leiligheten om jeg får tid. 

 • 0

  TIRSDAG..

  Denne dagen startet ganske rolig. Jeg stod opp litt sent, lagde meg frokost som ble rundstykker med gulost og falukorv noe som er sykt godt sammen. Med de rundstykkene drakk jeg juice, eller capri-sun med fersken smak som er ny. 

  Etter jeg hadde spist så fortsatt jeg og kjæresten med vårt kjære maraton som aldri tar slutt, vi er nå på film tre og mangler da tre filmer til som er de filmene som heter: Hobbiten. Ellers har dagen vår vært veldig avslappende, begge har fri og vi nyter det litt til før jeg skal tilbake på jobb i morgen. Kan si det blir rart å komme tilbake etter noen dager fri og etter å ha sovet lenge og slappet av på det fulle, men skal bli deilig å komme inn i normal rytme igjen. 

  Middagen i dag endte med kjøttkaker i brun saus med potetstappe og brokkoli, må jo begynne å tømme fryseren litt også ettersom vi fyller den opp hele tiden. Så da fant vi noen gode kjøttkaker fra gilde og noe brunsaus i skapet og bare vispet opp noe godt, vi ble iallefall mette begge to så godt var det. 
  Men nå har vi en liten pause fra ringenes herre, vi skal vel se en episode paradise mellom alt dette for å få litt variasjon. 

  Dagen i dag har vært så sykt fin med sol, så kvelden ender like fin med en nydelig solnedgang, så sengen kaller vel snart på oss begge. Gleder meg litt til å legge meg, elsker å sove. Heh.
  Men først tenkte jeg å dusje litt og ta litt forskjellige ansiktsmasker. 

  God natt lesere. XOXO


 • 1

  17.MAI NÆRMER SEG MED STORM.

  Vår kjære nasjonaldag nærmer seg, har du egentlig tenk på hva du skal ha på deg? 
  De fleste av oss har en fin, vakker og dyr bunad du kanskje allerede har prøvd for å være sikker på at den ikke skal sys inn eller ut. Du har kanskje allerede kjøpt deg noe mer sølv til belte eller selve skjorten din.

  Men du som ikke har en dyr bunad så har Miinto.no kommet for å hjelpe deg, de har noen utrolig fine festdrakter til en rimelig penge som nå også har litt salg. Men om du ikke har råd til en festdrakt så har miinto utrolig mange fine kjoler, jeans eller annet du måtte ønske å bruke på denne flotte fine dagen. 

  Jeg personlig syns det er utrolig fint med mye farger når det kommer til denne dagen, dette er en dag vi feier. Dette er en dag fylt med glede, latter og mye morsomheter, en dag der vi spiser oss mette på is og pølser. Jeg syns jo bunad er det fineste, men som sagt.. Dere som ikke har råd eller har en bunad allerede så finnes det så utrolig mange fine kjoler på Miinto, klikk dere inn og begynn planleggingen til nasjonaldagen allerede i dag og ikke rett før. Har vært i den situasjonen før, at jeg aldri vet hva jeg skal ha på meg og ender opp med noe jeg egentlig ikke vil gå med. 


  Bare se på disse fine festdraktene dem har.  Her er noen favoritter, kan jo ikke legge ut alt jeg liker så dere får bare litt.

  Om dere ser noe dere liker, klikk dere inn HER 

 • 1

  JEG KOMMER TIL Å DRØYE DEN LITT..

  Jeg kommer til å vente litt med outfit bilder etter som jeg nesten alltid bruker joggebukse og en chill genser, nå når det er kaldt er det også utrolig kjedelige antrekk som blir tatt på. Ender jo som regel med en jeans og en stor ullgenser fordi det har vært litt kaldt, men blir vel flere når sommeren kommer. 

  Men kan jo hende det plutselig dukker opp ett outfit innlegg her og der, man vet jo aldri. Det er jo ikke alltid jeg har noe å skrive om, så kanskje jeg bestemmer meg for å fikse meg litt og ta bilder av outfiten min. Hvem vet? Kanskje jeg overrasker. 

  Jeg er jo veldig opptatt av mote og sitter alltid på tumblr/weheartit og ser rundt på forskjelliger outfit som jeg ønsker meg og skulle ønske jeg hadde selv, syns det er så utrolig mye fint rundt om kring i verden. Noen ganger eller veldig ofte skulle jeg ønske jeg var rik og kunne kjøpe alt jeg ville ha uten å tenke på at jeg ikke har råd, det er så utrolig mange ting kjendiser har som jeg ønsker meg men koster en formue for min del. 

  Når det kommer til mote og fashion er to av mine største ikoner Kendall Jenner og Gigi Hadid, jeg bare elsker stilen dems. Stilen dem har er så enkel, simpel og plain på en sånn måte at den rocker. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde stilen dems, jeg er like forelsket i alle antrekkene dem klarer å kaste på seg. De har en så utrolig sofistikert stil når dem er ute på dag tid og en stil som bare roper ut til deg når de er ute på kveldstid. Jeg bare elsker dem, de er så utrolig naturlige og gjør ikke for mye med stilen. 


 • 1

  JEG TENKTE Å HA EN KONKURRANSE HER...

  Jeg vurderer å ha en konkurranse her på bloggen og jeg lurte på om det var noe dere kanskje var interessert i etter som dette går av egen lomme, og må finne noe som jeg vil kjøpe og gi videre. 

  Så, er dette noe dere kan tenke dere? 
  Det blir nok noe sminke eller noe i den duren der,  spørs hvor mange som viser interesse. 

  Gi meg en tilbake melding på hva dere tenker!

  Bilderesultat for konkurranse

 • 1

  MENIA BEACH HOTEL

  Nå har jeg og min søster Jenny bestilt ferie tur til sommeren, nå har jeg enda en ferie å glede meg til. Nå skal jeg på to solfylte ferier denne sommeren, håper da virkelig vi får veldig fint vær og ikke bare regn. 

  Jeg har heller ikke vært i Hellas før så det blir spennende og dette blir den første ferien jeg og Jenny drar på alene så det gleder jeg meg til og gruer meg til faktisk, for det kan bli veldig spennende på så mange måter. Jeg håper bare vi finner masse forskjellige ting å gjøre så det ikke blir fryktelig kjedelig, for vil jo ligge på stranda men vil jo også gjøre noen ting som gjør turen uforglemmelig. 

  Men får ta det når vi kommer nærmere, her kommer det noen bilder av hotellet vårt!

 • 2

  DA NÆRMER DET SEG SLUTT..

  Som dere vet så er jo snart påskeferien over og det blir så utrolig kjedelig, syns det har vært så utrolig deilig med noen dager fri nå. Så om snart er det vel tilbake til hverdagen, opp tidlig og gjøre masse forskjellige ting. 

  Dagen i dag startet med en koselig påskefrokost med pappa og min søster, etter så lette vi etter påskeegg pappa hadde gjemt utrolig bra i huset. Etter det har dagen gått mye på å komme seg hjem tilbake til Elverum fra pappa, jeg ble hentet der av kjæresten min i 13.00 tiden og vi var veldig heldige med at det ikke var kø hjem til oss så det gikk rimelig fort. Når vi kom hjem dro vi en sjapp tur til Kiwi for å handle inn litt middag til kvelden og det endte opp med hjemmelaget hamburgere noe som er så godt. 

  Når vi kom inn i leiligheten lagde vi litt lunsj, satte på Ringenes Herre film nummer en ettersom vi har planer om ha har maraton noe som blir veldig morsomt selv om vi tar en del pauser da. 
  Klokka 17.00 begynte også Manchester United kampen som han virkelig ville se så da ble det en pause i filmen og jeg gikk å la meg i sengen å sovnet, når kampen var over så vekte han meg og vi begynte på middagen som smakte veldig bra, kan legge ut oppskrift og bilder en annen gang. 

  Nå sitter vi å ser på Ringenes Herre og slapper helt av, spiser godteri fra påskeegget og spiser en sjokolade jeg fikk fra Jenny når hun var i Brasil, en sjokolade som er noe av det beste jeg har smakt. Jeg kjøper den alltid når jeg er i Spania også, finner den ingen andre steder enn i utlandet.   Så god natt mine lesere, om det er noe dere vil spørre/lese om så skriv det ned!

 • 0

  HADDE JEG BARE VÆRT RIK...

  1.
  Jeg vil virkelig reise til Maldivene, det ser så utrolig fint ut der selv om man helt sikkert blir litt ensom der. Men jeg er jo så heldig og har verdens beste kjæreste som jeg vet kan holde meg med selskap hele døgnet. 
  Liksom, bare se på de søte bungalowene som ligger midt uti havet, havet er så klart og fint. Det å bare svømme der, bade med fiskene. Åhh, jeg vil sånn hit!


  2. Noe annet jeg vil er å reise på Coachella festivalen i California, USA. Dette er en festival som er veldig populær, folk kler seg i så utrolig fine og stilige ting som får dem til å se ut som hippier og det er så utrolig fascinerende å se på. 
  Men ikke bare klærne, artistene som kommer er jo noen av de største artistene verden over og det kommer kjendiser som går rundt der for å se på opptredende til folk så det er en veldig stor sannsynlighet å støte borti en du kanskje alltid har drømt om å hilse på.


  3. Svømme med delfiner har alltid vært en drøm jeg har villet lenge og det er fortsatt noe jeg ikke har gjort som jeg virkelig vil gjøre. Jeg syns det kanskje virkelig litt skummelt å svømme med de, men jeg kan tenke meg at når jeg først har kommet meg ned i vannet og klappet dem litt så kommer jeg nok ikke til å angre på at jeg gjorde det. 
  Delfiner er jo noe av de vakreste dyrene i verden!


  4. Jeg vil reise til USA i fremtiden og en av tingene jeg vil gjøre når jeg reiser dit er å kjøre Route 66 hele veien fra New York til California med masse stopp langs veien. Jeg vil se Grand Canyon og alt denne veien har å tilby, jeg vil bo på Motell lang hele veien og oppleve alt. 
  Sarte turen med shopping og avslutte turen med å sole meg på stranden, jeg klarer ikke vente med at dette skal skje. 


  5. Den femte tingen jeg vil og håper skjer i fremtiden er at jeg gifter meg, jeg har alltid sett for meg ett så utrolig stort og flott bryllup med mange gjester, en stor kake og ett live band som spiller. 
  Jeg har alltid drømt om å ha en hvit flott brudekjole, en kjole som får meg til å føle meg som en million dollar som gir meg en følelse ingen kan ta fra meg. Jeg vil at den personen jeg gifter meg med skal begynne å gråte når jeg kommer gående mot han, at han skal være helt i sjokk og ikke ha ett ord å si til meg fordi han har en klump i halsen. Dette håper jeg skjer, håper jeg har får oppleve dette. 


  Fortell meg litt om dine ønsker og drømmer. Jeg vil høre alt om dem!

 • 1

  20% SALG PÅ RUNDE SMYKKER

  Mitt navne smykke har nå 20% på runde smykker og jeg kan ikke vente med å bestille meg mitt eget, det er utrolig fine smykker og de graverer inn navnene du selv vil ha. 

  Om du ikke vil ha runde smykker har de også utrolig mange andre smykker som er veldig fine, forskjellige fasonger og mønstre. Jeg har allerede hatt to smykker derfra med mitt eget navn på, men de har jeg dessverre klart å miste. Det kommer egentlig ikke som ett sjokk, jeg er jo ei rotebukk. 

  Jeg skal legge ut bilde av ca hvordan smykke mitt blir og litt bilder av andre smykker dem har på siden, om dere liker noe av det dere ser så klikk dere inn HER.


  Her er det to typer smykker jeg vurderer å kjøpe, og det fine med de er at du får de navnene du vil ha på alt sammen som er der. Som dere ser på bildene under har de andre typer kjeder og de har også ringer, armbånd og masse annet. Alt der kan komme med navn.


  Ser dere noe dere liker? Klikk dere inn da vel.

 • 0

  LET THE MONEY RAIN..

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Sverige og har brukt litt penger, heldigvis ikke så utrolig mye men litt. Det gikk vel noen tusenlapper og spesielt for pappa, han skulle jo handle inn masse mat og drikke så han brukte vel en del mer enn meg. 

  Vi reiste veldig tidlig sånn at vi kunne rekke systembolaget før det stengte, eller egentlig alt før det stengte. Jeg er ikke ett A-menneske så merker veldig på kroppen nå at jeg er sykt sliten og trøtt, vil bare gå å legge meg men kan ikke det heller fordi vi snart skal begynne på middagen. Jeg gleder meg så mye til å spise god lam til middag. 

  Det jeg handlet var masse pepsi max, litt godteri, mat og en ny jakke som kostet litt penger da. Men jeg trengte en ny skalljakk gor jeg har jo alle andre typer jakker, boblejakker, bomber, skinn osv. Så en skalljakke trengte jeg virkelig ettersom den gamle ble ødelagt her om dagen!

  Hva er planen din idag? 


 • 0

  MINDRE ENN TO MÅNEDER TIL...

  Herregud, det er under to måneder til jeg skal til Spania med kjæresten min. Jeg gleder meg så utrolig mye, vi skal til leiligheten til besteforeldrene hans og jeg har vært der to ganger allerede. Det er så utrolig koselig der, og nå som jeg har vært der noen ganger begynner jeg å bli kjent der for nå vet jeg hvor butikkene er, hvor det er bra å spise og hvor kjøpesenteret er. 

  Leiligheten ligger ikke så langt unna Torrevieja sentrum og ikke så langt unna La Zenia Boulevard shoppingsenter, og det syns jeg er veldig fint for da slepper vi å bestille drosje over alt. Ved leiligheten er det også felles basseng og stranda er ikke lang borte den heller, så vi sykler egentlig over alt eller så går vi til de nærmeste stedene. 

  Jeg kjenner jeg gleder meg så utrolig mye til å komme meg til ett varmere strøk, der jeg kan gå med litt mindre klær enn boblejakke og alt. For dette været i Norge er super vanskelig å planlegge hva man skal ha på, dette været klarer ikke bestemme seg.  Jeg gleder meg så utrolig mye til å gå i bikini, bli brun og få noen lyse striper i håret etter sola!!! 

  Håper disse dagene går fort fort!!! 

 • 1

  ENDELIG BESTILT LITT SMINKE.. 

  Nå har jeg endelig bestilt litt mer sminke, ikke at jeg bruker så himla mye sminke til vanlig men det er alltid greit å få litt ekstra i sminkevesken når man først bestemmer seg for å sminke seg. 

  Jeg har bestilt litt forskjellige ting på makeupmekka.no, de har påskesalg så det er så utrolig mye sminke på salg og der får du også forskjellige sminkepakker til forskjellige priser. Veldig rimelige priser faktisk, har handlet litt der fordi jeg sjeldent bruker sminke så jeg vil ikke bruke masse penger på noe som ligger der bare. Sminken der er veldig bra, det er sminke som er billig og veldig billig. 

  Om du er veldig glad i i å sminke deg, så er det virkelig verdt å prøve denne nettsiden. De har alltid sånn ''try me'' produkter som pleier å koste 19kr. Skal legge ut noen produkter jeg bestilte igår, det er noen av ''try me'' produkter. 


 • 1

  NÅ FÅR DU 20%

  Nå på nelly får du 20% på alt fra NLY TREND. Det er så utrolig mye fint der, skal si dere at jeg skal prøve å klikke med meg noe hjem derfra, ettersom det er salg. Jeg elsker påsken, det er salg over alt. 

  Bruk koden TREAT for å få 20%, dette gjelder KUN NLY TREND varer!

  KLIKK DERE INN

   

 • 0

  JOE AND THE JUICE..

  Dagen i går gikk mest på å komme seg hjemover, endelig var det min tur til å få påskeferie. Har jobbet så mye at det blir himla godt å komme hjem, slappe helt av og ikke tenke på noe som helst. 

  Meste parten av dagen var vel å sitte på buss og på Gardermoen, pappa var på jobb til 21.00 så jeg ble sittende der å vente på han i to timer ettersom bussen var der kl 19.00. Men jeg var så heldig at min søster var såpass snill å møtte meg der og satt å ventet med meg, vi tok en juice på joe and the juice og slappet helt av, snakket om masse og ingenting. 

  Når jeg kom hjem var jeg egentlig ikke hjemme så mye lenger, turen gikk videre til kjæresten da ettersom jeg ikke hadde sett han på noen dager. Så i dag blir det vel at vi lager en god middag, slapper av sammen og har en koselig kveld. 

  Skal legge ut noen bilder fra igår, og jeg er ikke helt rutinert på dette blogg greiene så glemte jo selvsagt å ta bilde av juicene før vi drakk dem opp. Men det går bra!


 • 1

  DET ER VÅR OG FINN FREM FARGENE..

  Hvis du ikke har lagt merke til det enda så er det jo blitt vår, det er påske og det er snart mai. Det er på tide å dra frem personligheten din men farger og litt mindre klær, du trenger ikke ha på deg den største og varmeste jakka lenger. Finn frem det feteste og flotteste antrekket du har og vis deg frem for verden, bruk det med selvtillit. 

  Det er mange steder du kan finne det perfekte antrekket, de perfekte skoene, den perfekte jakka og ikke minst den perfekte toppen. Men en av sidene jeg bruker er Zalando, jeg finner så utrolig mye fint jeg liker her. 

  Først og fremt vil jeg vise dere noen av jakkene jeg mener gir meg selv en vår følelse, det er farger og blomster. Våren er noen av den beste tiden og verste tiden på året for min del. Jeg har pollen allergi så jeg er så å si snørrete og tett i nesa hele tiden, men det slår ikke følelsen av at solen varmer og at blomstene begynner å blomstre. Det nærmer seg sommer! 

  Klikk dere inn, finn den perfekte kjolen dere kan bruke i konfirmasjonen til fetteren/kusina di, det er også snart 17.mai. 

  Hvis dere så noe som interesserte dere, klikk dere inn og kjøp noe dere liker. 

 • 0

  DET ER VANSKELIG Å LAGE ETT INNLEGG HVER DAG... 

  Det er ikke alltid jeg finner tid til å skrive ett innlegg, så skal si det med engang at dere burde ikke regne med å få tre innlegg hver eneste dag men jeg skal prøve så godt jeg kan å hvertfall legge ut ett innlegg om dagen kanskje to om jeg har tid. Det å sitte bak en pc og skrive om ting som interesserer meg er veldig morsomt for meg, men det er jo ikke alt jeg kommer til å skrive om her som folk egentlig bryr seg om. 

  Men jeg skal prøve så godt jeg kan å vise at jeg virkelig liker å dele tingene mine med dere, at jeg liker å høre hva dere har så skrive om bloggen min. Det å kanskje en dag kunne tjene penger på dette bryr jeg meg egentlig ikke noe om, jeg startet denne bloggen som min dagbok der jeg skriver ting jeg tenker på, ting som har skjedd og skriver ned tips til dere om forskjellige ting. Ting som serier, filmer, klær og andre ting som interesserer meg som jeg håper interesserer dere også. Jeg tar gjerne imot tips om alt, om det er noe dere lurer på så skriv det ned i kommentarfeltet så skriver jeg enten ett innlegg om det eller så svarer jeg dere så godt jeg kan. 

  Jeg kommer helt sikkert i frem tiden til å ha en spørsmålsrunde, eller kanskje jeg skriver 10 ting om meg dere ikke visste. Men dette vil fremtiden bringe, jeg vet jo ikke engang om det er noen som kommer til å lese det jeg har å skrive her, om det er noen som vil bruke tiden sin på denne bloggen når det finnes mange andre her ute. 

  Jeg tar veldig gjerne i mot masse tips om hva jeg burde skrive om, hva jeg burde gjør bedre osv. Ikke vær sjenerte, jeg blir ikke sint!


  Jeg vil også spørre dere som leser bloggen min, om det i det hele tatt er noen om ett tips. Vet noen av dere om en person eller ett sted der man kan få ett kjempe fint design til bloggen for en rimelig pris eller gratis?

 • 1

  JEG HAR ALDRI I MITT LIV OPPLEVD SÅ DÅRLIG SERVICE.

  For en liten periode tilbake så var jeg blitt syk, jeg var hjemme på besøk hos pappaen min og følte meg helt elendig. Jeg frøs og hadde feber, jeg bestemte meg for å vente noen dager før jeg jeg dro til legen. Samme dag som jeg hadde blitt syk så hadde jeg også fått mensen, og jeg skal si dere at når jeg får mensen så blir jeg fryktelig dårlig, jeg vil bare ligge i senga og blir helt slått ut.. Så jeg trudde dette bare var mensen.. 

  Men to dager senere var jeg blitt dårligere, men jeg dro på jobb fikk lov til å komme senere og dra tidligere derfra ettersom jeg følte meg sykt dårlig og var redd for å smitte noen. Senere den kvelden dro jeg til legevakta og det er her det startet.... 

  Jeg skal si dere at jeg var usikker på om de kunne skrive egenmelding der, men jeg dro dit. Sa jeg trenge å snakke med en lege fordi jeg hadde hatt feber i noen dager og trenge egenmelding til jobben ettersom jeg bare hadde jobbet der i noen uker. 
  Det jeg fikk til svar av hun bak skranken var: ''Du får ikke egenmelding her, og dette er for nødsituasjoner og du ser ikke syk ut.'' 
  Greit, jeg så kanskje ikke så syk ut men innvendig ville jeg dø. Jeg visste ikke hva jeg skulle si uten om ''Jeg har nettopp flyttet hit til Elverum og har fastlegen min på Kløfta, trenger bare å snakke med en lege'' . 
  Jeg fikk bare ett blikk av henne som ba meg om å gå, jeg gikk ut, satte meg i bilen, begynte å gråte.. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, jeg gråt ikke fordi jeg var lei meg, men mest fordi jeg var irritert og har rett på å møte en lege. 

  Når jeg kom hjem samme kvelden så la jeg meg, jeg tok noen smertestillende og sovnet. Dagen etterpå så ringte jeg legen i all hast og fortvil, legen min la opp en time selv om hun var helt fullbooket.

  Jeg reiste helt til Kløfta fra Elverum bare for å kunne få snakke med en lege, jeg kom inn til legen min og det første hun sa var: ''Oi, vi må ta noen tester fort''
  Skal si dere, de prøvene var ikke bra. Jeg hadde fått en kraftig lungebetennelse, legen min ville legge meg inn på sykehuset, jeg hadde skyhøy feber og var mye dårligere enn jeg trudde. Jeg følte meg faktisk sykt bra. Men pulsen min var helt ute av seg. 
  Jeg fikk sykemelding på en uke fra henne og antibiotika kur som var noe av det sterkeste, jeg endte opp hos pappa og var der, jeg skulle til henne på en ny time etter at den første uken var over. Jeg slapp å bli lagt inn på sykehus. 

  Når jeg kom til pappa etter legen var jeg så forbanna, jeg var helt ødelagt i kroppen og jeg hadde bare gått 200m fra legekontoret og hjem til huset. Jeg var så forbanna på den damen som satt i skranken på legevakten i Elverum og nektet meg i å snakke med en lege. Jeg var faktisk syk, jeg dro ikke til henne for å vise meg frem. 

  Jeg dro tilbake til legen når uken var over og finn en sykemelding på enda en ny uke fordi jeg ikke var blitt 100% og forsatte med kuren min. 
  Jeg skal si dere at fastlegen min på Kløfta er noe av det hyggeligste og snilleste mennesket her i verden, hun er så omtenksom og snill, hun bryr seg om deg og det var ikke der jeg fikk elendig service det var på Elverum Legevakt.. 

  Skal si dere at den dagen i dag så sliter jeg enda med lungene, dette skjedde i tiden september 2016 og nå er vi i april 2017. Jeg mener og trur at om jeg hadde fått møtt en lege og fått tatt de testene den dagen jeg var hos legevakten så hadde det vært litt bedre, ikke 100% men litt. Jeg er så sint for at helsenorge sviktet meg når jeg trengte dem, jeg har rett på å snakke med en lege uansett hvor syk jeg er. Jeg skal ikke kunne trenge å sy eller dø for å møte en. 

  Jeg skal ikke klage mer på dette, men dette er en av de verste opplevelsene jeg har hatt. Jeg syns det er bra vi har helsenorge fordi alle sammen får helsepleie når det trengs. Men de burde hjelpe alle på legevakten uansett hvordan dem ser ut.
   
  Bilderesultat for helsenorge lungebetennelse

  Har du opplevd noe sånt? Eller noe lignende? Fortell meg om din opplevelse. 

 • 1

  DETTE ER EN NETTSIDE SOM ALDRI, DA MENER JEG ALDRI SKUFFER..

  Nelly er en nettside jeg handler utrolig mye på, det er vel fordi jeg kjenner størrelsene der og har enda ikke blitt skuffet over det jeg har bestilt. Har aldri sendt ting tilbake som jeg kan huske. Dette blir vel det fjerde året mitt jeg bruker nelly og jeg elsker klærne deres og finner alltid noe jeg liker. 
  De endrer veldig mye på stilen samtidig som de beholder noe av klærne fra tidligere ''mote''. Jeg anbefaler alle om å klikke seg innom for å se, jeg skal vise dere noe jeg fikk i posten her om dagen. 

  Bildene er ikke av super duper bra kvalitet ettersom jeg ikke er super proff fotograf. Men her kommer dem:


  Denne genseren er en turtleneck genser og sitter så fint på!


  To like lange genserkjoler i forskjellige farger, super fine med lårhøye boots. 


  Svart super søt og enkel kjole


  T-skjorte med ett lite motiv.

  t-skjortekjole om jeg skal kalle det det, med en ørn på og super fin med lår høye boots. 

  Om dere likte dette så har dere mye mer i vente. Klikk dere hjem noe fint dere også!

 • 2

  NY KOLLEKSJON!!! 

  Har dere sett den nye kolleksjonen Daniel Wellington har kommet med? 
  Ikke det? Da må dere klikke dere inn på denne liken HER for å se på denne flotte og lekre kolleksjonen. 

  Kollekjonen heter Classic Petite og den er bare til å dø for. Jeg har alltid vært super fan av Daniel Wellington sine klokker, de er så elegante, luksuriøse og aldri ute av moten. Dette er klokker som passer til alt, du kan ha den på når som helst og hvor som helst. Jeg bare elsker dette merket, det er også en klokke til en rimelig pris for man får ganske mye for pengene. 

  Så om du er interessert i å se hva mer de har på by på. Klikk deg inn!

 • 0

  IF YOU'RE LISTENING, YOU'RE TOO LATE...

  Herregud for en serie dette er, dette er en serie som er basert på boken. Dette er noe av det beste jeg har sett på så utrolig lenge, denne serien tar opp ett tema som folk flest syns er sykt vanskelig å snakke om og det er ''selvmord''. Det at serien tar opp dette temaet gjør at serien blir spesiell i seg selv, at de faktisk tar opp noe så utrolig viktig. 

  Serien handler om ei jente som er ny på en skole, hun har ei bestevenninne men hun flytter vekk. Hun får seg nye venner hele veien, men det ender opp med at de alle sammen forandrer seg og gjør noe utrolig slemt mot henne eller gjør noe dumt som hun mener de skal snakke med andre om. Det ender opp med at ingen vil prate med henne eller bare ler av henne, det kommer til ett punkt der hun virkelig ikke orker mer og begynner å lage alle disse kassettene som hun sender rundt til alle de 13 folkene som ikke gjorde noe når hun trengte hjelp, de folkene som gjorde henne aller mest vondt. Etter hun er ferdig med å spille inn disse kassettene tar hun selvmord, foreldrene hennes finner henne. 

  Jeg vil gjerne skrive om alt som skjer i serien, jeg anbefaler virkelig dere mennesker der ute som ikke har sett denne serien om å se den. Dere kommer ikke til å bli skuffet, jeg så vel ferdig sesongen på 3 dager og jeg anger ikke!
  Serien er en netflix orginal, men finnes helt sikkert andre steder om du ikke har netflix. 

  Om du har sett serien, legg igjen en kommentar om hva DU syns om den. 

  Bilderesultat for 13 reasons why