1.MAI (christenseen)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

1.MAI

HERREGUD..

Tenk at det allerede er 1.mai, tiden går så utrolig fort. Jeg var ikke å drakk natt til i dag og jeg kjenner jeg ikke angrer på det, jeg og kjæresten hadde en koselig kveld sammen jeg og han. Litt før vi bestemte oss for å se film og kose oss med godteri så spilte han litt med broren sin og jeg malte litt, det er så utrolig behagelig å bare sitte i min egne litt verden å male. Jeg tenker ikke på noe annet enn det som kommer på arket foran meg, alle andre tanker blir borte.

Tenk at for tre år siden på denne dagen så var jeg i Stavanger, jeg var i forsvaret. Hele gruppa var ute på brygga å drakk sammen, men først så var jeg og noen jenter å spiste middag sammen, etter det dro vi til leiren for å fikse oss litt mer og kle på oss litt varmere tøy før vi møtte resten på brygga. Senere samme kveld så dro vi inn til byen for å drikke, det var jo så billig for alt der ute ettersom det var forsvarsrabatt på nesten alt sammen og nesten hele tiden + det var happy hour den dagen. 
Jeg savner virkelig den tiden, det var så utrolig koselig og det var mennesker rundt deg hele tiden så du hadde aldri tid til å kjede deg.  Tenkte å legge ut litt bilder jeg fant fra denne dagen for tre år siden. 

Bilde fra middagen, utrolig koselig med litt vin og god middag.

Brygge bilde med kjæresten | Bilder fra stemningen ute på byen. 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta