15.00-23.00 (christenseen)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

15.00-23.00

I DAG ER DET KVELDSVAKT...

I dag skal jeg jobbe kvelden da, jeg jobber i matbutikk som er åpen til 23.00 noe som er utrolig bra at er åpen så lenge for det er alltid en del mennesker som bestemmer seg for å ha noe til kvelds eller noen som har glemt noe de skulle hatt dagen etterpå og da vet de at de har en butikk som er åpen. 

Det som er litt vanskelig med å planlegge dagen når man starter kl 15.00 er at man får ikke tid til så utrolig mye før jobb og ingenting etter jobb utenom litt kveldsmat og kanskje en film, men jeg er heldig som har fri igjen i morgen da så jeg trenger ikke stresse med å legge meg med en gang. Jeg regner med at det blir litt Ringenes Herre når jeg kommer hjem, får håpe det står noe kveldsmat klart til da sånn at jeg slepper å lage for jeg pleier å være ganske sliten etter noen timer på jobb. 

Det koseligste med å komme hjem etter jobb er at når jeg kommer inn døren så sitter kjæresten der å venter og er like blid, det er høydepunktet med dagene er at jeg vet jeg står opp til det fine ansiktet hans og legger meg til det. Kan si jeg er veldig takknemlig for at vi flyttet inn sammen, men kan også si det er kjempe slitsomt. 

Jaja, jeg får vel komme meg på jobb da. Kanskje det kommer ett innlegg senere i kveld, vet jo aldri hva dagen bringer. Kanskje det skjer noe kjempe morsomt på jobben som jeg vil fortelle dere om, vi får se.


I WOKE UP LIKE THIS


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta