HELSENORGE.. (christenseen)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

HELSENORGE..

JEG HAR ALDRI I MITT LIV OPPLEVD SÅ DÅRLIG SERVICE.

For en liten periode tilbake så var jeg blitt syk, jeg var hjemme på besøk hos pappaen min og følte meg helt elendig. Jeg frøs og hadde feber, jeg bestemte meg for å vente noen dager før jeg jeg dro til legen. Samme dag som jeg hadde blitt syk så hadde jeg også fått mensen, og jeg skal si dere at når jeg får mensen så blir jeg fryktelig dårlig, jeg vil bare ligge i senga og blir helt slått ut.. Så jeg trudde dette bare var mensen.. 

Men to dager senere var jeg blitt dårligere, men jeg dro på jobb fikk lov til å komme senere og dra tidligere derfra ettersom jeg følte meg sykt dårlig og var redd for å smitte noen. Senere den kvelden dro jeg til legevakta og det er her det startet.... 

Jeg skal si dere at jeg var usikker på om de kunne skrive egenmelding der, men jeg dro dit. Sa jeg trenge å snakke med en lege fordi jeg hadde hatt feber i noen dager og trenge egenmelding til jobben ettersom jeg bare hadde jobbet der i noen uker. 
Det jeg fikk til svar av hun bak skranken var: ''Du får ikke egenmelding her, og dette er for nødsituasjoner og du ser ikke syk ut.'' 
Greit, jeg så kanskje ikke så syk ut men innvendig ville jeg dø. Jeg visste ikke hva jeg skulle si uten om ''Jeg har nettopp flyttet hit til Elverum og har fastlegen min på Kløfta, trenger bare å snakke med en lege'' . 
Jeg fikk bare ett blikk av henne som ba meg om å gå, jeg gikk ut, satte meg i bilen, begynte å gråte.. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, jeg gråt ikke fordi jeg var lei meg, men mest fordi jeg var irritert og har rett på å møte en lege. 

Når jeg kom hjem samme kvelden så la jeg meg, jeg tok noen smertestillende og sovnet. Dagen etterpå så ringte jeg legen i all hast og fortvil, legen min la opp en time selv om hun var helt fullbooket.

Jeg reiste helt til Kløfta fra Elverum bare for å kunne få snakke med en lege, jeg kom inn til legen min og det første hun sa var: ''Oi, vi må ta noen tester fort''
Skal si dere, de prøvene var ikke bra. Jeg hadde fått en kraftig lungebetennelse, legen min ville legge meg inn på sykehuset, jeg hadde skyhøy feber og var mye dårligere enn jeg trudde. Jeg følte meg faktisk sykt bra. Men pulsen min var helt ute av seg. 
Jeg fikk sykemelding på en uke fra henne og antibiotika kur som var noe av det sterkeste, jeg endte opp hos pappa og var der, jeg skulle til henne på en ny time etter at den første uken var over. Jeg slapp å bli lagt inn på sykehus. 

Når jeg kom til pappa etter legen var jeg så forbanna, jeg var helt ødelagt i kroppen og jeg hadde bare gått 200m fra legekontoret og hjem til huset. Jeg var så forbanna på den damen som satt i skranken på legevakten i Elverum og nektet meg i å snakke med en lege. Jeg var faktisk syk, jeg dro ikke til henne for å vise meg frem. 

Jeg dro tilbake til legen når uken var over og finn en sykemelding på enda en ny uke fordi jeg ikke var blitt 100% og forsatte med kuren min. 
Jeg skal si dere at fastlegen min på Kløfta er noe av det hyggeligste og snilleste mennesket her i verden, hun er så omtenksom og snill, hun bryr seg om deg og det var ikke der jeg fikk elendig service det var på Elverum Legevakt.. 

Skal si dere at den dagen i dag så sliter jeg enda med lungene, dette skjedde i tiden september 2016 og nå er vi i april 2017. Jeg mener og trur at om jeg hadde fått møtt en lege og fått tatt de testene den dagen jeg var hos legevakten så hadde det vært litt bedre, ikke 100% men litt. Jeg er så sint for at helsenorge sviktet meg når jeg trengte dem, jeg har rett på å snakke med en lege uansett hvor syk jeg er. Jeg skal ikke kunne trenge å sy eller dø for å møte en. 

Jeg skal ikke klage mer på dette, men dette er en av de verste opplevelsene jeg har hatt. Jeg syns det er bra vi har helsenorge fordi alle sammen får helsepleie når det trengs. Men de burde hjelpe alle på legevakten uansett hvordan dem ser ut.
 
Bilderesultat for helsenorge lungebetennelse

Har du opplevd noe sånt? Eller noe lignende? Fortell meg om din opplevelse.   • 21.04.2017 kl.16:56
    Skrev selv om helsevesenet her om dagen. Ikke akkurat imponert..... http://m.docogdask.blogg.no/1492547023_trl_for_en_kveld_norsk_helsevesen.html    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta